Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty do World of Tanks

NaIp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są jakieś cheaty do wota ? Bo ostanio trafiam na prze różne rzeczy typu większy dmg lub coś takiego ? Bo czasem jak dostanę to nawet nie wiem skąd i chciałbym się zapytać czy coś takiego istnieje nie prosze o linku czy coś . Modyfikacji jest pełno ale czy są cheaty ? 

Opublikowano

Nie ma cheatów do WoT, zdecydowana większość operacji takich jak RNG są wykonywane po stronie serwera.

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak czity do WoT.Wszystko co pobierasz z neta, to albo keyloggery, albo po prostu jakieś zainfekowane wirusami pliki.

sds.jpg

Opublikowano

Mogę dodać, jeżeli dostajesz "więcej" uszkodzeń niż normalnie, prawdopodobniej grasz mniej opancerzonym czołgiem i inni graczę, walą z pocisków, które mają mniej penetracji, ale zadają więcej uszkodzeń.

graphic.png

Opublikowano

Niby nie ma, aczkolwiek przeglądając jeszcze ftr natrafiłem na coś o nazwie Warpack i jest to właśnie cheat. Czy działa? Nie mam pojęcia.

Opublikowano

Niby nie ma, aczkolwiek przeglądając jeszcze ftr natrafiłem na coś o nazwie Warpack i jest to właśnie cheat. Czy działa? Nie mam pojęcia.

Podobno działa.

Opublikowano

To jest zbiór zakazanych modów. 

Opublikowano

Warpack działa, ale to nie jest coś co zwiększa dmg, przyspiesza czołg czy daje nieśmiertelność. To po prostu ogromny(i płatny) zbiór małych pomocy, typu niewyświetlanie krzaków(łatwiej celować), pokazywanie na minimapie gdzie jakiś płotek został zniszczony, automatyczne gaszenie czołgu zwykłą gaśnicą itd... Większość da się zresztą bez problemu w odrobinę słabszej wersji znaleźć za darmo.

Opublikowano

Tak czy siak, daje olbrzymią przewagę nad graczami, którzy tego nie mają. Szczególnie graczom słabym.

Aim w CSie też " tylko " celuje.

Opublikowano

Tak czy siak, daje olbrzymią przewagę nad graczami, którzy tego nie mają. Szczególnie graczom słabym.

Aim w CSie też " tylko " celuje.

Porównanie słabe, bo aim to prawie natychmiastowa gwarancja fraga, a to tylko ułatwia zadanie - żaden z nielegalnych modów do WoT'a nie daje takiego efektu.

Opublikowano

Nie ma cheatów, ale jest pełno modów. 

Celowniki, tekstury albo takie coś że pokazuje ci kolorem że tu przeciwnik ma silnik itd. 

Opublikowano

Można pobrać mod który robi z czołgów pisanki czyli koloruje wszystkie weekspoty czy silnik... gąski, działa itp itd.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Są cheaty ( zakazane mody ) znalazłem przed chwilą na 0.9.6 :D. (xray,lasers ( pokazuje gdzie celuje twój wróg) )

76561198115213832.png

Opublikowano

Nie ma cheatów.
Ani zakazanych/nielegalnych modów.
Tych drugich to nie u nas. My nie mamy oficjalnej listy i możemy na takich grać (chociaż one są tak k***a nie przydatne że wgrywam je tylko wtedy kiedy mi się w c**j nudzi xD)
Są tylko modyfikacje B|
A nie! Są cheaty ale tylko po stronie klienta i robi to samo co mody np. tundra - to samo co skrypt w grze (mod), ale pozwala nam na jego kontrole przez klawisze co w samym modzie dużo ciężej byłoby zrobić.

Opublikowano

Nie ma cheatów.

Ani zakazanych/nielegalnych modów.

Tych drugich to nie u nas. My nie mamy oficjalnej listy i możemy na takich grać (chociaż one są tak k***a nie przydatne że wgrywam je tylko wtedy kiedy mi się w c**j nudzi xD)

Są tylko modyfikacje B|

A nie! Są cheaty ale tylko po stronie klienta i robi to samo co mody np. tundra - to samo co skrypt w grze (mod), ale pozwala nam na jego kontrole przez klawisze co w samym modzie dużo ciężej byłoby zrobić.

Zależy na jaką definicje Cheata się patrzy. Jeśli tak jak hallack - każdy mod ułatwiający rozgrywkę, to jest ich masakrycznie dużo, tysiące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...