Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak najlepiej atakować elity ?

derasuito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Jak najlepiej atakować elity ?

Klikając myszką na nią czy spamić przyciskiem "e" ?

Ma to w ogóle jakiś wpływ na to kto pierwszy zaatakuje ?

Opublikowano

­Jest sposób, ale to na walce turowej.

Bijesz np 3 razy zwyklym, potem skillem 2 razy i dobijasz zwyklym... To sam musisz rozkminić, wiem że najlepiej bawić się czasem, im dłużej bijesz tym większa szansa na jaki kol-wiek loot.

Opublikowano

Pamiętam jak miałem sposób na bicie E2 jak obok mnie stał jakiś ziomek i nie mogłem go zabić. Atakowałem e2 jako drugi i w większości przypadków to ja ją zabijałem. Robiłem tak kilka razy i prawie zawsze działało. Nie wiem może to był mój fart, ale to mi czasami pomagało.

Opublikowano

­Jest sposób, ale to na walce turowej.

Bijesz np 3 razy zwyklym, potem skillem 2 razy i dobijasz zwyklym... To sam musisz rozkminić, wiem że najlepiej bawić się czasem, im dłużej bijesz tym większa szansa na jaki kol-wiek loot.

Nic nie wnosisz do tematu..

Opublikowano

Pamiętam jak miałem sposób na bicie E2 jak obok mnie stał jakiś ziomek i nie mogłem go zabić. Atakowałem e2 jako drugi i w większości przypadków to ja ją zabijałem. Robiłem tak kilka razy i prawie zawsze działało. Nie wiem może to był mój fart, ale to mi czasami pomagało.

Fart

Co do tematu.

Najlepiej atakować myszką.

Nie ma sposobu, aby twoja elita była.

Wszystko jest losowe.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Aby łapać e2 klikaj na nią co 2-3 sekundy. Dlaczego? Spośród wszystkich, którzy zaatakowali grupę jest losowana jedna osoba, ale po 3 sekundach jakby atak sie anuluje i musisz kliknąć jeszcze raz :) Ale pamiętaj, że to jest losowe! A i nie spam bo dostaniesz blokadę na atakowanie potworów na 1 min.

sygnatura.png

Opublikowano

­

Nic nie wnosisz do tematu..

Tak samo jak twój tępy post pouczający mnie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz kliknąć 1 raz, wtedy jest większa szansa na złapanie.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...