Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z 5 pietrem DT

Krucho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z 5 piętrem na DT, robie sobie od początku każde pietro na luzie , czasami zdarzy sie mały lag ale nie zauważalny prawie, natomiast gdy otwieram ostatnią pieczęć mam laga, nie mgoe nic zrobić, po prostu screen, jeżeli ide z kimś i ten ktoś przeniesie wyżej to gra znow zaczyna płynnie chodzić i nie ma lagów. Sytuacja zdarza się na Vesterisie , ale wczesniej tez miałem problem na innym serwerze, wiem że inni mogą normalnie chodzić lecz ja nie, anwet na słabszym PC który ma ponad 6 lat te pietro 5 mi smiga a na nowszym nie... LOL na 100 fps + grafa high/medium a metin sie na 5 pietrze scina..nie ma tam żadnym mobów jest tylko krół, jest jakiś sposób/łatka aby to naprawić??

Pasjonat
Opublikowano

Wywal indoor.epk i na nowo pobierz, jak nic to reinstall.

BTW Był taki bug na na plikach 2011:p

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

nic to nie dało tak samo reinstall metka ;p wczoraj 2 razy nie mialem lagów na Dt i moglem sam zabic króla ale poźniej znów ten sam problem..;/ nie ma sposobu na naprawienie tego buga z 5 pietrem??

Pasjonat
Opublikowano

O tym to już pogadaj z gmem serwera, bo samemu nic nie zrobisz.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...