Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ranga

piotrx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieć jak najwięcej MVP + wygrać jak najlepszym wynikiem.

Staty też jakoś pewnie wpływają.

A i wygrywać pod rząd, jak przegrasz to tak jakby tracisz serie.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Tak jakby, już wiele razy awansowałem na wyższą rangę(mowa tutaj o kałach laury+) nie wygrywając pod rząd kilku meczy, przeplatając wygrana z przegraną i się udało, ale to wiążę się oczywiście z tym, żeby się znacznie wyróżniać strzelać te +25fragow, mieć te mvp i awans sam przyjdzie.

750x100.png

Pasjonat
Opublikowano

W przypadku wygranej jeszcze ilość MVP.

Mieć jak najwięcej MVP + wygrać jak najlepszym wynikiem.

Staty też jakoś pewnie wpływają.

Tak jakby, już wiele razy awansowałem na wyższą rangę(mowa tutaj o kałach laury+) nie wygrywając pod rząd kilku meczy, przeplatając wygrana z przegraną i się udało, ale to wiążę się oczywiście z tym, żeby się znacznie wyróżniać strzelać te +25fragow, mieć te mvp i awans sam przyjdzie.

Jak to zależy od udziału w wygranych rundaxh, nie od żadnych MVP.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Powiem to tak, ostatnio mniej gram w cs:go. A jak coś gram, to przez lagi (ping 200+-2000) spadam. Ostatnio przegrałem 5 meczy pod rząd. I gram sobie kolejny meczyk 13/15 staty, wygrywamy 16:13, i awansuje. Więc po prostu, musisz dobrze grać. Zdobywać kluczowe rundy, MVP i udzielać się najwięcej, asysty z czego co zauważyłem też mają wpływ. Po prostu graj, na każdego przyjdzie pora.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Na rangę wpływa to jak przyczyniłeś się do wygranej/przegranej swojej drużyny. Czyli, jeżeli np. otwierasz i masz dużo MVP, ale pomimo tego przegrasz to w następnej grze możesz nadal dostać awans. Awansować możesz przy wygranej/remisie.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...