Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Sayer2.Eu !

Gość TheBols

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to spojrzałem na pierwszy lepszy obrazek i dalej nie patrzyłem, widzę "miszcz pajnta" 

Chyba nie wypada wypuszczać takiej strony na "betę", kilka minut roboty a widać za dużo.

Powodzenia. xD

Niechcący nie tą stronę wrzucił mój kolega :)

Tak jak mówiłem główna strona będzie w środe-piątek

TheBols to jak założyć konto na bete ? wysłać ci passy na pw ? client już się pobiera  :D

Zaraz będzie strona :)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest tylko zapowiedź , która ma na celu uświadomić że taki serwer powstanie , jest wrzucona ponieważ jest beta i paru osób nam brakuje , a co do tego te " 100 osób " To jest 1/3 która przyjdzie z powodu tego że to jest reaktywacja Rayesa ;)

Tym bardziej kolego jeśli to zapowiedź to powinna być zachęcająca i miła dla oka aby dalej śledzić poczynania serwera. A nie zrobiona na odpierdziel. Pomyśl taki przeciętny gracz wchodzi na forum i patrzy na super prezentację gdzie administracja poświęciła dużo czasu aby ją dopieścić a wchodzi w twoją, i którą wybierze? Logiczne że tą gdzie ktoś włożył wiele pracy i jest ładna bo pomyśli sobie że i w serwer administracja włoży dużo serca.

No ale takie jest moje zdanie i nie musiscie się z nim zgdadzać :)

Zbieram +

Opublikowano

Kiedy planowany start serwera ? 

Tego jeszcze nie wiemy , zobaczymy jak będzie z betą :)

Hejty były, są i będą ;) mimo to wbiję bo system ulepszeń mnie zainteresowały ;)

zapraszamy :)

Ps : Prezentacja ulegnie zmian , będzie ulepszona grafika itd :)

Opublikowano

To chyba najgorsza prezentacja, jaką widziałem na tym forum... propsy. xD

Co do nowości, to nie ma tu nic ciekawego i widać, że robili to jacyś nowicjusze.

NIE POLECAM.

Poprzedni serwer, Rayes był jeszcze gorszy. Są postępy, może jeszcze 5 serwerów i nie będzie rozciągniętych SS' ów.

Haha , teraz dowaliłeś :D ! Sprawdź co ma Erytheia ,a potem co my mamy :) I czy mamy to co oni , te pliki są robione przez moją ekipe i mnie od Stycznia , więc nie hejtuj jak nie wiesz co mówisz ziomeczku ! Pozdrawiam :D ps; Zobacz prezke Rayesa i potem mów ;)

To jest tylko zapowiedź , która ma na celu uświadomić że taki serwer powstanie , jest wrzucona ponieważ jest beta i paru osób nam brakuje , a co do tego te " 100 osób " To jest 1/3 która przyjdzie z powodu tego że to jest reaktywacja Rayesa ;)

REAKTYWACJA RAYESA xD To powinno odstraszyć graczy, a nie ich zachęcić. Serwer syf, żadnej nowości. Już wolałbym pograć u asfena. A jak będzie u was 50 online to złożę wam oficjalne gratulacje.

Ale w sumie chyba aż zagram. 24 kwietnia startuje serwer, na który czekam. Akurat to coś zdąży paść i zrobić jeszcze reaktywację :D

Patrząc na team przypomniał mi się żart o blondynkach i żarówce. A tutaj będzie: ilu techników potrzeba do postawienia gotowca, których jest 6572? 4...

tenor.gif

Opublikowano

Bardzo brzydka prezentacja , wykanalbym ladniejsza w 10 min xD.

I ta czapka adidasa , ja p******e -.- (klimat metina w c**j do kwadratu) 

Zostane wrozka i wywróze 20-30 graczy na oficjalnym starcie.

PS. To nie hejt , tylko szczera opinia , nie brońcie sie , nie przekonujcie , mało mnie to obchodzi i nie bede wcodzi w dyskusje. 

... zapomnialbym POWODZENIA ! (przyda sie wam) 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Ten serwer nie ma przyszłości, zresztą wypowiedziałem się na moim fanpage o tym serwerze, jak chcecie zobaczyc czy warto, to link w opisie mojego profilu.

895041b0b72123aamed.jpg

Opublikowano

Ten serwer nie ma przyszłości, zresztą wypowiedziałem się na moim fanpage o tym serwerze, jak chcecie zobaczyc czy warto, to link w opisie mojego profilu.

watpie ze ktos bedzie sie sugerowal Twoja sucha opinia :)

kiedy reje ON ? :>

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera. To jest administracja serwera z RayesMT2.eu ;). Nie ma nic ciekawego prezka na odwał.

Jedynie co ci powiem Argin to to że administracja która jest teraz tutaj na serwerze jest o nieco lepiej ogarnięta i bardziej znana w tej dziedzinie :)

Te pliki edytowaliśmy od Stycznia , każdy mały błąd zobaczyliśmy i po prostu go zniszczyliśmy. Na serwerze błędów nie ma , została nam do poprawy mapa na 140 ,a jeżeli nikt nam nie wieży prosimy wpaść na beta testy , które są już otwartę ,na stronie znajdziecie rejestrację i klienta , pozdrawiam ! 

Edit: 

Prezentacja zostanie wkrótce zmieniona, czekamy na grafikę.

Opublikowano

Jakie to będzie specjalne zabezpieczenie które jest w trakcie robienia? Ok. 30 youtuberów? Dodaj nicki z MPC to się wypowiedzą czy robią ci reklame czy nie. Widać, że lecisz skarbie na łatwiznę. W opisie niedawno miałeś "Zapraszam na serwer venturan.eu". Nie był twój? hm. Prezka 2/10, administracja 2/10, serwer 2/10 (nic nowego). Nie wiem kto ci powierzył tą prezentacje w ręce czy ją sam ściągnałeś z neta, ale widać, że nawet nie umiesz obrazków zrobić w png, żeby były lepszej jakości.

Serdeczne JP, pozdrawiam.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Prezentacja wygląda jak gówno, ss'y od BombWorka .. Prezentacja nie zachęca do gry na serwerze . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Jakie to będzie specjalne zabezpieczenie które jest w trakcie robienia? Ok. 30 youtuberów? Dodaj nicki z MPC to się wypowiedzą czy robią ci reklame czy nie. Widać, że lecisz skarbie na łatwiznę. W opisie niedawno miałeś "Zapraszam na serwer venturan.eu". Nie był twój? hm. Prezka 2/10, administracja 2/10, serwer 2/10 (nic nowego). Nie wiem kto ci powierzył tą prezentacje w ręce czy ją sam ściągnałeś z neta, ale widać, że nawet nie umiesz obrazków zrobić w png, żeby były lepszej jakości.

Serdeczne JP, pozdrawiam.

Ojoj ERROREK się wypowiada ? :D  30 yt ? No w sumie tak ss'y chcesz dostać ? Który YT za $ ci nie zrobi :)

Opublikowano

"  Zakaz przywłaszczania sobie

elementów"

Serio myślisz, że ktoś by chciał skopiować tą robótkę z painta? - Beka z typa xD

Nie polecam ze względu na administracje, prezentacja odstrasza..

Opublikowano

Jestem pod wrażeniem waszego debilizmu tj ludzi tego typu

Napisał parę razy ze na główny start prezka będzie lepiej zrobiona

"  Zakaz przywłaszczania sobie

elementów

Serio myślisz, że ktoś by chciał skopiować tą robótkę z painta? - Beka z typa xD

Nie polecam ze względu na administracje, prezentacja odstrasza..

Czy healer będzie miał podwyższone skile pasywne tj leczenie i wartosc?

czy body bedzie sie nadawal do pvp ?

mozna wiedziec ile jest hp na max lvl i max eq?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Jestem pod wrażeniem waszego debilizmu tj ludzi tego typu

Napisał parę razy ze na główny start prezka będzie lepiej zrobiona

Czy healer będzie miał podwyższone skile pasywne tj leczenie i wartosc?

czy body bedzie sie nadawal do pvp ?

mozna wiedziec ile jest hp na max lvl i max eq?

1.Nie.

2.Nie

3. Nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...