Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM, pomocnikiem, pomysłodawcą.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

193371425393094369483.png

148211425393094369483.png

Nie którzy może mnie już znają. Mam na imię Mateusz, mam 17lat w tym roku  osiemnastka.  Pochodzę z woj. mazowieckiego dokładnie Radom. Chodzę do liceum o profilu informatycznym. Interesuję się tworzeniem muzyki, grą na keyboardzie, oraz grami komputerowymi.

856281425393094369483.png

Metina pokazał mi kolega. Moim pierwszym serwerem był Astral s2. Osiągnąłem tam woja 78lvl, buffa 75lvl, i wiele innych pobocznych postaci. Skończyłem grać po wprowadzeniu update na grotę i bronie 80lvl. Od tamtego czasu grałem na wielu serwerach prywatnych, choć już wcześniej grałem m.in. na csyt2. Przez długi czas gry w metina interesowałem się nie tylko rozgrywką ale i tworzeniem serwerów. Przyznam ,że ta gra ma dla mnie największe znaczenie i odczuwam do niej czysty sentyment (być może masz tak samo) dlatego postanowiłem dać coś od siebie dla innych graczy. Miałem okazję samemu założyć kilka serwerów hamachi, oraz pomagać innym przy ich serwerach. Niestety często kończyło się to fiaskiem ze strony HA serwera. Dalej jednak interesuję się tym tematem często oglądam Tutoriale i ciekawe tematy na tym forum. Potrafię pracować w grupie , dostosować się  do innych. 
            920561425393094369483.png

-Od strony tworzenia serwerów mogę pomóc przy pracy na plikach serwerowych, testowaniu, wykrywaniu bugów. Posiadam wiele nie wykorzystanych w metinie pomysłów (mam własny projekt serwera).

-Mogę pomóc przy stronie internetowej, prowadzić fanpage na fb, oraz nagrywać filmiki, zapowiedzi na youtube. Dodam ,że mam fanpage na youtube ponad 3 tysiące lajków młoda grupa wiekowa kilkaset z nich na pewno gra w metina. 

- Znam najpotrzebniejsze komendy a ich nauki to dla mnie nie problem. 

- Pomogę przy robieniu prezentacji, robieniu zdjęć do prezki itp

Po starcie serwera dołożę wszelkich starań aby gracze przestrzegali zasad. Mogę tworzyć różne eventy.

- Będę rozwiązywać problemy graczy i dla każdego służyć radą.

186501425393094369483.png

Nie będę pisał ,że mogę grać od 5-10 godzin dziennie... Wystarczy to ,że kiedy będę potrzebny mogę od razu się stawić mam czas i na obowiązki i  przyjemności. Wiadomo każdy ma swoje życie prace, szkołę.

Co do tworzenia serwerów powiem wprost ,że bardzo mnie ten temat interesuję szybko przyswajam wiedzę  i robię to z wielkim zapałem. Dlatego właśnie chciałbym go wykorzystać w jakimś ciekawym projekcie na poziomie.  

904111425393094369483.png

Opublikowano

Najpierw naucz się pisać, a dopiero później zacznij składać podania. 

Potrafisz coś wgl? Znasz jakiekolwiek komendy? Byłeś już opiekunem graczy? 

Nie polecam.

Opublikowano

Czy miałeś już styczność z GM'em ?

Masz jakiś staż na jakimś serwerze może ?

Orientujesz się co robi GM ?

Gm nie tylko stoi i patrzy na graczy jak się sprawują.

Nie robi też tylko tych eventów, musisz pokazać że umiesz wykonywać tą robotę.

Jeżeli Administrator zauważy u cb jakieś postępy, to możesz awansować na Administratora.

Jak narazie nie polecam, mało opisałeś siebie i doświadczenie.

Opublikowano

Polecam osobę, widać że doświadczony i nie napalony na itemy z navi.

I nie przejmuj się tym pajacem:

Nie polecam.

Myśli, że jak ktoś nie zna komend, które same wchodzą po setkach godzin grania na postaci GM lub tworzeniu serwera metin2, to NIE MA PRAWA BYĆ GM!

To typowy cebulak :D

Zanim zacytujesz to uwierz mi, że zmarnujesz tylko miejsce na tym forum.

Ja tego i tak nie przeczytam xD

­

Opublikowano

Nie polecam.

Udzielasz może korepetycji? Nie przeczytałeś opisu a zadajesz pytania. Dziękuje panu do widzenia.

Czy miałeś już styczność z GM'em ?

Masz jakiś staż na jakimś serwerze może ?

Orientujesz się co robi GM ?

Gm nie tylko stoi i patrzy na graczy jak się sprawują.

Nie robi też tylko tych eventów, musisz pokazać że umiesz wykonywać tą robotę.

Jeżeli Administrator zauważy u cb jakieś postępy, to możesz awansować na Administratora.

Jak narazie nie polecam, mało opisałeś siebie i doświadczenie.

Miałem styczności z gm'em na serwerach hamachi. Gdybym się nie orientował to bym nie pisał tej oferty. Nie wiem dlaczego poruszasz temat takich absolutów. Opisałem siebie na tyle ile uważam za wystarczające do podjęcia jakiś rozmów. Nie będę pisał całego eseju na swój temat gdyż będzie to nudne i mało atrakcyjne. Jeżeli ktoś chce mi złożyć ofertę to zrobi to i lepiej mnie pozna. Nie dziwie się ,że nie polecasz skoro jestem dla ciebie konkurencją :) Udowadnia to ,że twoja opinia jest bez znaczenia dla osób szukających pomocy na serwerze. Pozdrawiam.

Nie przekonuje mnie ten tekst za bardzo i trochę się nie trzyma, nie polecam niestety.­

Mam nadzieję ,że innych przekona.

Opublikowano

Nie polecam.

Nic o komendach nie wspomniałeś;

Tak jak wyżej.

Do tego źle piszesz zdania;

napisałeś: "Mam nadzieję ,że innych przekona", lecz powinno być "Mam nadzieję, że innych przekona".

To tylko taki minusik.

==============

@Scobany

Przepraszam bardzo, to Twoim obowiązkiem jest jak najlepiej się zaprezentować.

Używając takiego sarkazmu jak poniżej odwracasz ludzi od siebie.

Odsuwasz od siebie opinie, które mówią Ci całą prawdę.

+Nie interesuje mnie to ile czasu pisałeś, mogłeś napisać w 5 minut i bardzo ładnie, lub tak jak teraz 1 minuta czy ile tam to pisałeś na taką lipę.

Teraz tym bardziej nie polecam ze względu na komentarz Autora poniżej.

Pozdrawiam, Karolina.

Opublikowano

Nie polecam.

Nic o komendach nie wspomniałeś;

Tak jak wyżej.

Do tego źle piszesz zdania;

napisałeś: "Mam nadzieję ,że innych przekona", lecz powinno być "Mam nadzieję, że innych przekona".

To tylko taki minusik.

Kolejna osoba która nie umie czytać.... Co się dzieje z tymi ludźmi, wpadają do tematów piszą byle jaki komentarz nawet nie czytają prezentacji i odrazu nie polecam. Na przyszłość wymyśl coś lepszego. Pewnie nawet nie potrafisz znaleźć gdzie wspomniałem o komendach dlatego masz "- Znam najpotrzebniejsze komendy a ich nauki to dla mnie nie problem. "  

Nie będę bluźnił chociaż w taki momencie naprawdę brzydkie słowa nasuwają się na język.... Źle pisze zdania.... Pisałem to na telefonie na szybko przepraszam, że zrobiłem spacje przed przecinkiem. Naprawdę tak mi wstyd! Wybaczysz mi? 

Proszę Cię nie pisz  takich komentarzy, nie wiem co chcesz osiągnąć. Nawet nie zwróciłaś uwagi ile czasu poświęciłem na jej napisanie i zrobienie ;/

NIE UMIESZ PISAĆ NOWYCH KOMENTARZY MUSISZ EDYTOWAĆ STARE?!

Przepraszam bardzo, to Twoim obowiązkiem jest jak najlepiej się zaprezentować.

Używając takiego sarkazmu jak poniżej odwracasz ludzi od siebie.

Odsuwasz od siebie opinie, które mówią Ci całą prawdę.

+Nie interesuje mnie to ile czasu pisałeś, mogłeś napisać w 5 minut i bardzo ładnie, lub tak jak teraz 1 minuta czy ile tam to pisałeś na taką lipę.

Teraz tym bardziej nie polecam ze względu na komentarz Autora poniżej.

Pozdrawiam, Karolina.

Aha czyli rozumiem, że się źle zaprezentowałem nie wiem dlaczego nie dowiem się. Tak muszę się domyśleć bo ty jesteś genialna i wszystko wiesz! 

KarciaElite prawdę ci powie! Kur... może ty się marnujesz zostań jakimś kaznodziejem! 

Hahaha mogłem napisać w 5 minut... Błagam cię weź ty się zastanów co piszesz kobieto! "lub tak jak teraz 1 minuta czy ile tam to pisałeś "

Dziękuje za twoją opinię każdy poważny człowiek na pewno weźmie pod uwagę opinie 16letniej Karoliny (odpinię która jest z dupy wzięta...)

Szkoda, że stałaś się moją wyrocznią.... Ale dziękuje, otworzyłaś mi oczy.

Opublikowano

A ja powiem tak.Ładnie się chłopak ropisal i osobiscie polecam.Kazdy potrafi komentować, a pewnie nic nie umią, więc się nimi nie przejmuj.

sds.jpg

Opublikowano

A ja powiem tak.Ładnie się chłopak ropisal i osobiscie polecam.Kazdy potrafi komentować, a pewnie nic nie umią, więc się nimi nie przejmuj.

Dzięki :) refresh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...