Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własne itemy na serwerze prywatnym

Seremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam udało mi się dodać własny item

6g56wp.jpgMoge mu zmienić nazwę(Dodałem własną linikę w lang,nie jest to żadnen inny item). grafy nie ma bo mam ustawione pod playe ;) Jutro posciagm grafy i dodam jakas customową. Przy okazji dodałem do shopa losowanie epikow swiątecznych,wielkanocnych i halloweenowych :D

ttm2w6.jpga61re4.jpgNie wiem czy ktoś juz to miał jak nie to chce pokazać :D Trudne raczej to nie jest. Jeśli ktoś nie wie jak to zrobić i zna podstawy php to mogę pomóc.

Tak samo z dodaniem niebieskiego napisu do itemu :D

y0xxjw.jpg

Pomógł mi boles :3 ( Zapomniało mi się jak dodać pusty item ;x)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hmmm... Dodania własnego itemka to jeszcze nie próbowałem, nawet mi to na myśl nie przyszło. :D 
Co do świątecznych i hallowen'owych itemków w shopie to już większość serwerów ma. 
Co do niebieskiego napisu nad jakimkolwiek itemkiem, jeśli się nie mylę wystarczy mu dodać napis w lang. ;)

Opublikowano

Refresh :D Dodałem własną grafe i napis ( grafa byle jaka z neta żeby udowodnić ze to moje dodam wycinek z lang). Niestety nie dodam grafiki na swf wyższym niż 534 ponieważ nie da się tam korzystać z grafiki na localhost.

403iej.jpgA tu z langa możecie sprawdzić że nie macie tego.

wx6hyj.jpg

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Refresh :D Dodałem własną grafe i napis ( grafa byle jaka z neta żeby udowodnić ze to moje dodam wycinek z lang). Niestety nie dodam grafiki na swf wyższym niż 534 ponieważ nie da się tam korzystać z grafiki na localhost.

403iej.jpgA tu z langa możecie sprawdzić że nie macie tego.

wx6hyj.jpg

Gratki :)

Ehh, no niestety. Jakoś narazie nikomu nie udało się pomyślnie edytować swf'a (chodzi mi o kod, nie obrazki  xD ).

Opublikowano

Gratki :)

Ehh, no niestety. Jakoś narazie nikomu nie udało się pomyślnie edytować swf'a (chodzi mi o kod, nie obrazki  xD ).

Edytować to żaden problem. Nie da się zapisać :3

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Edytować to żaden problem. Nie da się zapisać :3

No, no właśnie to miałem na myśli. ;d

Opublikowano

y0xxjw.jpg

Pomógł mi boles :3 ( Zapomniało mi się jak dodać pusty item ;x)  <--- :D Nie tylko to :P

Haha @ plemiona3449  :DxD

Co do tematu to i tak narazie lepiej uzywac tego starszego SWF'a bo po co miec pobugowane loszki -,- :)

Najlepszy prywatny serwer w Europie!

Opublikowano

y0xxjw.jpg

Pomógł mi boles :3 ( Zapomniało mi się jak dodać pusty item ;x)  <--- :D Nie tylko to :P

Haha @ plemiona3449  :DxD

Co do tematu to i tak narazie lepiej uzywac tego starszego SWF'a bo po co miec pobugowane loszki -,- :)

GJ

Btw. jakie pobugowane loszki? Chyba, że chodzi Ci o portal, ale jeśli ktoś zna php to bez problemu go doda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...