Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC do gier do 3k

bartskit1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupić PC do gier w cenie 3k z systemem operacyjnym Win7 procek min. i-5 z 4 rdzeniami. Monitor, klawiatura, myszka, słuchawki posiadam więc obejdzie się bez tego. Prosił bym o sugestie, nie chciał bym gotowca, bo przeważnie są to komputery do podtarcia się nie używając wulgaryzmów aczkolwiek jak ktoś posiada godne polecenia to nie zabraniam dodania. Najlepiej złożony na tej stronie : http://www.arest.pl/konfigurator/będę bardzo wdzięczny ; ) PS. oczywiście chipsety Nvidii broń Boże AMD

Aktualnie posiadam 8 letni PC 2gb ramu z serii AMD i się często wiesza przez to dostałem już po raz 3 bana w CS:GO i to w sumie ma być komputer pod tą grę bo w inne nie gram jak na razie ; )

Opublikowano

nie amd? tylko nvidia? w twoim budżecie [2700 bo 400 idzie na system] nie ma nidzego sensownego od nvidi 

ogóle cokolwiek co nvidia ma dobrego to gtx 970 w innych kategoriach amd ma zawsze LEPSZEGO odpowiednika wiec radził bym przemyśleć sprawe amd

Opublikowano

@Michoł3 To jest wszystko co bym potrzebował ? jak bym dodał na tej stronie do koszyka to mi złożą tego PC ?

@Edit

Nie widzę w Twojej obudowie wejścia na płyty, albo ja ślepy jestem, albo na prawdę nie ma :D

@Edit 2
Lepiej do gier Win 64 bit czy 32 bit ? : P

Opublikowano

@Michoł3 To jest wszystko co bym potrzebował ? jak bym dodał na tej stronie do koszyka to mi złożą tego PC ?

@Edit

Nie widzę w Twojej obudowie wejścia na płyty, albo ja ślepy jestem, albo na prawdę nie ma :D

@Edit 2

Lepiej do gier Win 64 bit czy 32 bit ? : P

1. Nie wiem czy na tej stronie składają pc, ale np. na morele /esc składają .

2.Bo on nie dodał ci napędu , dołóż sobie np. Lite-On iHAS124-14

3. Lepiej Win 64 Bit

J9rrz3v.png

Opublikowano

składają tam kompy, napędu nie dodał, przełorze sobie ze starego PC ale i tak nie ma wejścia na napęd ta obudowa, whatever nie korzystam z płyt

Opublikowano

Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 1TB, SATA/600, 7200RPM, 64MB cache (WD10EZEX)

Pamięć Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL Unbuffered NON-ECC 1.5V

Zasilacz Thermaltake Smart SE Modular 530W

Napęd Samsung DVD -/+ R/RW 24x SH-224DB BLACK - SATA BULK

Płyta główna Gigabyte GA-H81M-HD3, H81, DualDDR3-1600, SATA3, HDMI, mATX

Procesor Intel CORE i5-4460 3.20GHz LGA1150 BOX

Obudowa Zalman Z1 - USB 3.0 - czarny 

Karta graficzna  MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB DDR5 PCI-E 384BIT DVI/HDMI/2mDP BOX

Masz tu za 3k

sds.jpg

Opublikowano

@igi66

Karta graficzna jest Radeon czyli AMD po za tym z jakiej strony to składałeś, bo niektórych nie mogę znaleźć na stronie na której podałem. Która karta będzie lepsza ta MSI Radeon m9 czy MSI GTX 960 2gb ddr5 ? Z góry dziękuję za informację.

Zestaw igiego bez systemu

razem brutto: 3062,00

Zestaw michoła

brutto 3166 z systemem

Co polecacie ?

Opublikowano

Nie składam z żadnych stron.Patrzę najlepsze oferty z internetu i składam zestaw dla ciebie.Nie wiem czy będą te części na tej stronie co ty patrzysz.

sds.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...