Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Chiński trainer

ciapciak126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd wziąłeś te pliki ?

Edit.

Pierwszy programik działa z*********e, jedyny minus to że laguje lekko kompa, ale to za sprawą ingerencji w procesy gry.

Edit2.

Polecam używać drugiego, w programie cheat engine dodajemy ile chcemi goli dla gości lub gospodarzy.Ale przydałby się do tego jakiś dobry process suspender, ponieważ gdy robię to przez CE częściej wywala z ultimate niż rozłącza mecz.

Edit3.

Przy cheat engine wystarczy załadować samobuja etc. mecz sam się rozłączy.

Opublikowano

Mam nadzieję,że wam się przyda :D liczę na plusy ;D , może znajdzie się jakaś osoba która spolszczy trainer ... hmm

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Jak zrobić żeby ten trainer działał? Bo mam włączonego a nic nie dodaje.

Najpierw uruchamiasz grę, a dopiero potem trainera, jeżeli robiłeś na odwrót.

W plikach znajduje się także instrukcja po angielsku.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Boski trainer , korzystam z niego , ten Chiński można jakoś zamienić na PL albo ANG ? Wiem że jest instrukcja ,ale czy można zmienić to w trainerze  ? ;d ­

­

Opublikowano

Boski trainer , korzystam z niego , ten Chiński można jakoś zamienić na PL albo ANG ? Wiem że jest instrukcja ,ale czy można zmienić to w trainerze  ? ;d ­

Czy spolszczyć się da... hmm na pewno ;) tylko trzeba znaleźć jakiegoś dobrego programisty czy kogokolwiek ;) ja tylko wysłałem ten trainer na forum ;)

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Jest mały problem z tym CE.

Nie ważne, czy jestem gospodarzem, czy gościem to wywala dopiero po kilku minutach w grze.

Czy to, że dodaje aż 99 goli zwiększa proces wykrycia trainera?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Nie ważne, czy jestem gospodarzem, czy gościem to wywala dopiero po kilku minutach w grze.

Jeśli chodzi o dodawanie 99 goli, hmm nie mam pojęcia ale moim zdaniem przeciwnik chyba nie widzi tych goli ;d

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Szansa jest taka sama.

Wszystko zależy od zgłoszenia wysłanego przez użytkownika i sprawdzenia konta przez EA.

Nieważne czy dodało się 1 bramkę, czy 99. Przeciwnik na swojej tablicy wyniku będzie widział i tak stan 0:0.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Siema mam sprawę, nigdy nie używałem jeszcze programu cheat engine. Mógłby ktoś wyjaśnić mi jak używać tego trainera do którego potrzebny jest ten program ?

Opublikowano

Siema mam sprawę, nigdy nie używałem jeszcze programu cheat engine. Mógłby ktoś wyjaśnić mi jak używać tego trainera do którego potrzebny jest ten program ?

1.Odpalasz FIFE 15

2.odpalasz trainera

3.wchodzisz na ultimete team

4.szukasz mecz

5.gdy jesteś na meczu dodajesz sobie gole na klawiaturze numerycznej ;) (Instrukcja po Angielski w trainerze  )

Edit. jeśli chodzi o program Cheat Engine :

po prostu odpalasz ten program (Potrzebny będzie do prawidłowego działa koniecznie Cheat Engine)

Nie wiem jak Ci inaczej wyjaśnić . Po prostu gdy jesteś na meczu ustawiasz w programie czy chcesz dodać bramkę dla gospodarzy czy na odwrót 8S  Program cheat engine jest chyba banalny jeśli chodzi o jego używanie o.O ) ,więc nie muszę chyba mówić jak go obsługiwać  :) 

Pomogłem daj +++  <3

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...