Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura do gier do 60/70 zł

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, czy moglibyście mi podać jakąś dobrą klawiaturę do gier? Głównie chodzi mi o CS:GO, tak do 60/70 zł [lepszej mi nie potrzeba]. Dam lajki  ;)

NIE PRZENOSIĆ TEGO DO DZIAŁU SPRZĘT - KUPNO BO TO TYLKO JEDNO PYTANIE + TAM TRZEBA CZEKAĆ MILION LAT ŻEBY KTOKOLWIEK ODPISAŁ!

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Polecam natec genesis rx33, posiadam już prawie rok i sprawuje się b. dobrze (klawiatura jest podświetlana -taki bajer xD )

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Może i 80zł ale przynajmniej masz gwarancje, że Ci posłuży przez te kilka lat, myślę że warto dorzucić te 10zł.

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Opublikowano

Rorschach 

po prawej stronie zamiast klawisza windows masz klawisz "Fn" (coś takiego jak przy laptopach) przytrzymując go klikasz 8 (zwiększanie natężenia) 2 (zmniejszanie/wyłączanie) no i ten sam przycisk przytrzymujesz (niestety nie ma osobnych klawiszy, gdyż jest to klawiatura do grania a nie multimedialna) gdy chcesz wył. dzwięki, przyciszyć głośność, zmienić piosnkę/zatrzymac itp. (F1-F6), osobiście nie przeszkadza mi to kompletnie    :P 

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Opublikowano

@KimAhYoung

No co za modzi prosisz żeby nie przenieśli a i tak przeniosą :D

Znasz jeszcze jakieś inne tańsze ? Jak nie to te wezmę, wgl to podświetlenie mize się zepsuc czy cos ?

Wolę nie polecać innych skoro się nie specjalnie znam, tą mam i sprawuje się znakomicie (zresztą możesz też poczytać komentarze o niej) co do podświetlenia to zepsuć się na pewno (kiedyś) może, aczkolwiek ja używam swojej cały czas na podświetleniu (blisko rok) i wszystko jest miodzio, także nie martwiłbym się o nie jakoś szczególnie (ma 3 tryby podświetlania więc zawsze sobie można dostosować)  ;)

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...