Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - Problem z Hack Shieldem

qAnimowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem z Hack Shieldem, mianowicie używam moda ale na kopii folderu z grą no i hackshield niezależnie od tego czy używam "oficjalnego" folderu z grą czy też tego z modem grając na modzie po kilkunastu minutach gry wywala błąd "[...] Undefined hack [...]" O co chodzi ?

Opublikowano

Antywirus wyłączyłem - nie pomogło, zeskanowałem komputer - nic, metina jeszcze nie odinstalowałem i szczerze powiedziawszy chce sie z tym wstrzymać. Może jest jakiś inny sposób?

Pasjonat
Opublikowano

Wywal na chwilę moda i zobacz, czy nie masz go w procesach i spróbuj odpalić.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Pasjonat
Opublikowano

Jakiś wirus ci blokuje Radze przeskanowac dyski.Poza tym odinstalowales metka i wgrales na "inny"dysk?

To nie oznacza wirusa, nie strasz go. Poza tym jakbyś czytał wątek to byś zauważył, że wyżej napisał, że skanował komputer. A i polecam @qAnimowany malwaresa anti malware.

Co do samego tematu to możesz mieć program, który jest uznawany jako hack skoro nawet po usunięciu moda Ci coś znajduje. Pokaż procesy w menadżerze zadań + w msconfigu i tam powyłączaj niepotrzebne programy, które otwierają się z systemem tzn. zostaw tylko zaufane.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Myślę że problem rozwiązałem. Usunąłem folder z hackshieldem i zaktualizowałem grę od nowa, wszystko chodzi jak najbardziej w porządku, ale i tak zobaczymy czy to na dłuższą metę pomoże bo na razie grałem tylko 30min a zazwyczaj po 30-40 gra wywalała ten błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...