Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WhoIsCheating2 - wykrywacz cheaterów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kazdy lubi troche przygody i ryzyka, wg mnie ten keylogger bardziej byl po to, zeby wiedziec, czy ktokolwiek z uzytkownikow to sprawdzal... btw dobra robota, tylko zeby to nie spamilo tak to byloby lepiej bo podczas gry nie da sie korzystac z czatu, bo nawet jak kazdy legit to co chwile i tak wiekszosci osob wskakuje (ale count 13-14)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Bez użyteczne... makra mogą klikać 1000 razy na sekunde.. i teżx wykryje cheatera? so funny... ,ale fajna robótka ... wykryje nawet nie cheatujących

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Nie podoba mi się to. Nie widzę sensu w robieniu takiego czegoś.

1. Po co to komu? Chcesz zgłaszać cheaterów? Nie możesz bo sam używasz skryptów! (Chociażby ten do wykrywania "space bar")

2. Poza nieograniczonym  spamie na czacie nic z tego nie masz.

3. To nie zmieni tego, że w enemy teamie jest cheater. Jak ma być to będzie proste.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Auto klikanie czy inne skrypty w super hiper myszkach z wieloma przyciskami, też nie są legalne... tu nie chodzi tylko o wykrywanie L#, a raczej o wykrywanie osób, które nie mają czystego sumienia. Podkręcałem kiedyś ten pomysł, to spotkałem się z ogólnym hejtem - bo wykrywanie procesów na własnym komputerze było wtedy lepsze. W podobny sposób można też śledzić nie tylko orbwalka, ale również tempo rzucania spelli w combo, czy szybkość reakcji gap closer, bo wiadomo że człowiek nigdy nie wyklika tego kilka razy pod rząd w idealnie takim samym tempie (i nie mówię tu o sekundach, a raczej o mniejszej jednostce czasu), w przeciwieństwie do bota, który nagminnie to robi i nawet koreańskie warzywo nie wykonuje tego tak idealnie w takich samych odstępach czasowych.

Kilka osób pisało, że raczej niepotrzebne to, a ja uważam że w przeciwieństwie do poprzedniego rozwiązania, to jest super... bo daje od razu informacje na jakiej osobie trzeba się bardziej skupić w trakcie meczu, na kogo uważać i kogo focusować. Co do spamu, to myślę iż jest to tylko kosmetyka, można przecież dobudować menu, którym zidentyfikowaną raz osobę, moglibyście wyłączyć i kolejne informacje o niej, nie byłby pokazywane.

Opublikowano

Auto klikanie czy inne skrypty w super hiper myszkach z wieloma przyciskami, też nie są legalne... tu nie chodzi tylko o wykrywanie L#, a raczej o wykrywanie osób, które nie mają czystego sumienia. Podkręcałem kiedyś ten pomysł, to spotkałem się z ogólnym hejtem - bo wykrywanie procesów na własnym komputerze było wtedy lepsze. W podobny sposób można też śledzić nie tylko orbwalka, ale również tempo rzucania spelli w combo, czy szybkość reakcji gap closer, bo wiadomo że człowiek nigdy nie wyklika tego kilka razy pod rząd w idealnie takim samym tempie (i nie mówię tu o sekundach, a raczej o mniejszej jednostce czasu), w przeciwieństwie do bota, który nagminnie to robi i nawet koreańskie warzywo nie wykonuje tego tak idealnie w takich samych odstępach czasowych.

Kilka osób pisało, że raczej niepotrzebne to, a ja uważam że w przeciwieństwie do poprzedniego rozwiązania, to jest super... bo daje od razu informacje na jakiej osobie trzeba się bardziej skupić w trakcie meczu, na kogo uważać i kogo focusować. Co do spamu, to myślę iż jest to tylko kosmetyka, można przecież dobudować menu, którym zidentyfikowaną raz osobę, moglibyście wyłączyć i kolejne informacje o niej, nie byłby pokazywane.

Uważam, że bardzo dobrze opisałeś owe zastosowanie skryptu, ale trzeba byłoby nad tym popracować.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Prosze usuń to.

Przed chwilą grałem na topie ezem - przeciwny team kata i singed na mnie. Oczywiście co sie zaczelo? Kata unikala wszystkie skille, wiadomo evade, ja wylaczylem zeby nie bylo. I do mnie ze widac u mnie iles tam klikniec cos tam, ze mam #L, ze joduska niepotrzebnie rejestracje zrobił otwartą itd. Cały mecz flame, mimo że sami cheatowali. Co im to dalo? Gowno. Tylko ludzi denerwują, a nic z tego pożytku nie ma..

Opublikowano

mi też wykrywa że cały team niby na tych czitach tylko że ja nie czituje ;\\\

-.- a jakim programem sprawdzasz xDDD

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...