Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dobry PC za tą cenę?

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i5 4570

gtx 650 ti boost2gb

8gb ram hyper x 1600

naped asus

dysk 500gb

zasilacz logic 500W

plyta glowna asus h81m-e

komp uzywany za 1650

czy moze lepiej ps4?

Opublikowano

Nie, a komputer średni/słaby na ten budżet.

Więc już wybrałeś peceta czy ps4? xD

nie wiem wlasnie co wybrac kuzwa ;x pc za ta cene bf4 nie pociagnie na high a ps4 w bloodborne ma spadki do 18fps to chyba jakis zart
Opublikowano

Pamiętaj, że nowe gry na ps4 kosztują 250 zł o 100 zł więcej niż Pc. A w bloodbornie są spadki, ale to wina gry, a nie konsoli i powinni to ogarnąć. Masz kase na gry i nie przeszkadza Ci pad w strzelankach i innnych to bierz konsole. Chyba, że wolisz grać na coraz niższych detalach od medium w dół.

Opublikowano

Ogółem zestawik nada się do gry w bfa 4czkę, bez problemu wyciągniesz na średnich i 1920x1080 ponad te 50 fpsów a spadków nie powinno być. Tylko błagam, wymień ten zasilacz bo aż w oczy pali ;-;

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

@Moysei nikt ci nie karze złożyć za 2.5k, do gier za 2k kupisz takiego nawet dobrego.Wystarczy wysilić troche te szare komórki, a nie, że dobra to kupuje ps4.Na ps4 i gry wydasz więcej niż na pc ok 3.5k =.=

sds.jpg

Opublikowano

Masz tu zestaw za 2.1k

Zasilacz XFX Core TS 430W

Pamięć GoodRam DDR3 PLAY 4096MB PC1600 BLACK CL9 - (GY1600D364L9/4G)

Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 1TB, SATA/600, 7200RPM, 64MB cache (WD10EZEX)

Napęd Samsung DVD -/+ R/RW 24x SH-224DB BLACK

Płyta główna Gigabyte GA-H81M-HD3, H81, DualDDR3-1600, SATA3, HDMI, mATX

Karta graficzna Asus Radeon R9 270X DC2 2GB DDR5 (256BIT) 2DVI/HDMI/DP BOX

Procesor Intel Core i3-4160, LGA1150, 64bit, 3.6GHz, 54W, cache 3MB, BOX (BX80646I34160)

Obudowa Zalman Z1 - USB 3.0 - czarny 

sds.jpg

Opublikowano

Używanych? Nie kupuj używanych, kup nowe, podałem ci zestaw sprawdź czy ci pasuje.

identyczny jak podal poprzednik tylko inny zasilacz zlozy ktos cos z uzywanych?
Opublikowano

Na prawdę ci mówie, używanych nie ruszaj, szkoda kasy.

ale ten zestaw mi nie odpowiada juz lepsze od tego jest ps4 bo na tym nie pocisne w bf4 na high w 50-60fps
Opublikowano

Co ja ci poradze, takie są części, dasz więcej kasy będzie lepszy, to wiadome.Jak chcesz to kupuj ps4 ale wydasz więcej na gry i ps4 razem (o. 3.5k) bo gry 120-150zł, zależałoby ile byś kupił.

sds.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...