Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Nie zostać oszukanym #2

kacper150c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dlaczego drugie bo jest dużo powodów żeby nie zostać oszukanym,

1. Gdy masz bardzo dużo rzeczy w inventory to wiele osób robi tak że wybiera do trade białe itemy a w środku np: Kose ale dużo osób tak się nabiera żeby temu zapobiec zawsze sprawdzaj czy nie ma takich wartościowych rzeczy

2.Nie klikaj w linki żadne jak znajdziesz coś dziwnego w linku np: Końcówkę .scr TO nie otwierać !

3.I Nie nabieraj się na np że dam ci 50 euro za broń która kosztuje 5 euro lub cały ekwipunek bo to też jest Oszustwo NP: Przez trade zobacz 

VVVVV

Steam Guard:Your account will be credited the amount of €15 it will be available after the exchange.
If you refuse the exchange amount will be refunded to the buyer.Sincerely
administration SteamCommunity
Pay: 1,00€

Registration number:B10980M
VAT ID: LU22517916
IBLT Number:25519716
CODE:GH2389U098

Date:30.12.2015
Time:18:58
Na to się nie nabieraj to tylko jest przykrywka że da ci 1 Euro Nie próbuj Pozdrawiam.
Opublikowano

Na pewno się komuś przyda, ja osobiście nie gram w CS;GO Z powodu mojego komputera, ale mimo wszystko dobrze, że napisałeś taki poradnik.Pozdrawiam.

sds.jpg

Opublikowano

Dużo osób się na to nabiera ale To się przyda tym co zaczynają grać mój kolega wydropił kose huntsman Gradient [FN] I ak-47 Cartel Stattrak I go okradli w sposób linka !

@ref

Opublikowano

Niestety cały czas ludzie próbują oszukiwać.

Temat warto podpiąć, bo nowi gracze jeszcze wszystkiego nie wiedzą.

Opublikowano

Zgadzam się z @maciejjjj poradnik na pewno przydatny i myślę, żeby kidmod podpiął tutorial.Pozdrawiam.

Nie widzę sensu podpinania tego tematu (głównie przez sposób w jaki został napisany), co najwyżej można poprosić @Wilku o dodanie podpunktów z tego tematu do jego: http://www.mpcforum.pl/topic/1356546-wa%C5%BCne-jak-nie-zosta%C4%87-oszukanym/

b_560_95_1.png

Opublikowano

@ShaZzY Nie o to chodzi on tam nie napisał wszystkiego ja dopisałem trochę więcej rzeczy jak nie zostać oszukanym

Dlatego napisałem, że najlepiej by było, gdyby @Wilku dopisał twój poradnik do swojego, nie ma sensu podpinania dwóch takich samych tematów.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dlatego napisałem, że najlepiej by było, gdyby @Wilku dopisał twój poradnik do swojego, nie ma sensu podpinania dwóch takich samych tematów.

Dobrze by było jak by tak zrobił bo to by pomogło innym.

Opublikowano

Uważam, że jeśli intencją autora tego tematu jest przekazanie info osobom które mogłyby narazić się na oszustwo to jeśli @kacper150c wyrazi zgodę wrzucę to do swojego tematu i dam wzmiankę z nickiem osoby która to przygotowała

@Shazzy™

Opublikowano

Uważam, że jeśli intencją autora tego tematu jest przekazanie info osobom które mogłyby narazić się na oszustwo to jeśli @kacper150c wyrazi zgodę wrzucę to do swojego tematu i dam wzmiankę z nickiem osoby która to przygotowała

@Shazzy™

Widać że wyraża

Dobrze by było jak by tak zrobił bo to by pomogło innym.

@Wilku

Coraz więcej tych kradziejów no cóż ;/,

Jest temat o oszustwach 2 nie podpniemy.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...