Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Współwłaściciela (Technika lub Administratora)

SlimaKCode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was forumowicze - tak jak w temacie poszukuje współwłaściciela ;)

Na początku pragnę wyrazić się jasno - jeżeli nie masz przynajmniej 16stu lat to nawet nie czytaj dalej, zaoszczędzisz swój cenny czas. Jeżeli spełniasz ten wymóg i uważasz się za osobę dojrzałą oraz uwielbiasz tę grę, to możliwe, że moja propozycja jest właśnie dla Ciebie.

Kogo oczekuje?

Aktualnie pracuje nad serwerem SkyBlock, ale jeżeli masz jakiś dobry pomysł to chętnie wysłucham - chodź musisz wiedzieć, że nienawidzę serwerów P2W. Najlepiej jeżeli znasz się na pluginiach, a nie na skryptach. Niestety, ale skrypty to skrypty - zostawiają wiele do życzenia i są ograniczone techniczne oraz bardzo często niewydajne w porównaniu z pluginami. Oczywiście nie musisz zajmować się wszystkim sam - w razie czego potrafię dobierać i konfigurować pluginy (mam swoją "bazę" pluginów z konfiguracjami), a nawet napisać nieduży plugin. Ponad to musisz mieć jakąś administrację i nie chodzi mi o randomowe osoby poznane w internecie tylko kogoś komu możesz ufać i kogoś kto ma odpowiednie kwalifikacje. Ostatecznie, ale fakt faktem wszystko sprowadza się do tego czy "ogarniasz" lub czy "nie ogarniasz".

Dlaczego miałbyś ze mną współpracować?

Cóż, szczerze mówiąc, gdyby miał wystarczająco dużo czasu by cały czas doglądać serwera to postawiłbym go sam. Mam kilka własnych pomysłów na serwer i oczywiście nie jest tak, że będę tylko popijał herbatkę. Jako samozwańczy programista PHP5 mogę zająć się tworzeniem strony internetowej oraz jako miłośnik Linuxa w pełni zajmę się aspektem technicznym maszyny (tutaj można by dużo na ten temat napisać, ale myślę, że nie ma sensu się rozpisywać, w razie czego możesz zapytać na PW :P). Mam nawet już wykupionego VPSa do września (stawiam na nim głównie strony internetowe, więc zasoby się marnują) oraz mam także domenę WhiteTeam.eu, która mogła by posłużyć dla serwera. Jak już wspomniałem przy samym serwerze od strony technicznej również będę pomagał, o ile będę miał na to czas. Dodatkowo mogę również powiedzieć, że mam licencję TS3 na 512 slotów i postawienie serwera TeamSpeak nie jest problemem - wiem, że co dojrzalsi gracze umiłowali sobie ten komunikator, więc na pewno się taki serwer się przyda.

Reasumując, jeżeli chcesz stworzyć kreatywny i dopracowany serwer, który nie będzie nastawiony tylko na zysk oraz odpowiada Ci, że ja zajmowałbym się bardziej technicznymi "błahostkami", a Ty raczej serwerem to napisz do mnie na PW ;) Oczywiście jestem otwarty na wszelkie pytania i propozycje.

Opublikowano

@ref

Jak na razie zgłosiło się trochę zainteresowanych, ale po przefiltrowaniu nadal nie ma nikogo konkretnego. Są osoby wyrażające chęć pomocy, ale nie ma nikogo kto chciałby trzymać serwer na swoich barkach jako główny administrator czy technik.

@Edit

Właściwie to zmieniło się kilka rzeczy w sprawie współpracy ze mną, ale z braku czasu temat zaktualizuje dopiero przy następnym odświeżeniu.

Opublikowano

Witam, ja się chętnie zgłaszam na współpracę.

Proszę o wszelki kontakt.

Drogi Użytkowniku <użytkownik> !
Jeśli, twój problem przez zemnie do końca rozwiązany.
Powiadom mnie o tym, pisząc dalszy problem i '@Aerons'
A, jeżeli wszystko w porządku kliknij Lubię to!

Opublikowano

ja moge sie zgłosic :D i tak duzo gram w minecrafta wiec to niestanowi zadnego problemu

Witam, ja się chętnie zgłaszam na współpracę.

Proszę o wszelki kontakt.

Napiszcie do mnie na PW. Jeżeli chcecie to podam Wam mój Skype (ale nie w temacie tylko na PW, bo nie jest on do informacji publicznej).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...