Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze? BoL od Finn'a czy L#? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie patrząc na te usuwanie plików przez BoL'a, skrypty paid są lepsze od l#?

Zdecydowanie TAK.

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

L# lepszy z tego względu że możesz sobie w każdej chwili skrypciki zainstalować z githubów, oraz jest z pewniejszego źródła.

Bol od Finna ma wiele ratów etc, nie polecam pobierać niczego crackowanego bez pewności że nie ma żadnego oprogramowania szpiegującego.

Opublikowano

L# prosty interfejs , dobre skrypty w h*j, 100% zrodlo zero przekretow

BoL FIn - nie wiesz co to wogole jest? (moze keylogger :D

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Skrypty paid to gowno, testowalem wszystkie i te z L# sa zdecydowanie lepsze. Zawdziecza sie to swietnemu Commonowi.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Skrypty paid to gowno, testowalem wszystkie i te z L# sa zdecydowanie lepsze. Zawdziecza sie to swietnemu Commonowi.

Wiec widac jak sie orientujesz skoro dla Ciebie skrypty z L# sa lepsze od platnych z bola.

Zdecydowanie L#, ponieważ :

- dobre darmowe skrypty

- lepsze od paid

- pewne źródło 0 wirusów, keyloggerów itp.

"lepsze od paid " kolejny gówno wiedzacy :)

L# lepszy...

no chyba ze chcesz zrobic sobie formata kompa Kappa

­

osoby korzystajce a Bola moga powiedziec o L# "chcesz to korzystaj ale stracisz konto " 

Nie rozumiem co wy ludzie macie w głowach.. Cisniecie bola a sami bezmozgowcy graliscie na tym. Paid skrypty bija na głowe skrypty z Sharpa, wbijcie to sobie do pustych głow

Gdyby bol+paid skrypty by był za free, nikt by nie z korzystał sharpa.
edit - sprawdzcie yasuo na bolu i na L# łby
Opublikowano

Wiec widac jak sie orientujesz skoro dla Ciebie skrypty z L# sa lepsze od platnych z bola.

"lepsze od paid " kolejny gówno wiedzacy :)

osoby korzystajce a Bola moga powiedziec o L# "chcesz to korzystaj ale stracisz konto " 

Nie rozumiem co wy ludzie macie w głowach.. Cisniecie bola a sami bezmozgowcy graliscie na tym. Paid skrypty bija na głowe skrypty z Sharpa, wbijcie to sobie do pustych głow

Gdyby bol+paid skrypty by był za free, nikt by nie z korzystał sharpa.
edit - sprawdzcie yasuo na bolu i na L# łby

I gówno wiesz bo korzystałem z paid skryptów, i nie są za rewelacyjne ... 

Opublikowano

I gówno wiesz bo korzystałem z paid skryptów, i nie są za rewelacyjne ... 

Skoro platne skrypty sa dla ciebie slabe nie wiem czego Ty oczekujesz.. Robia kurew**a miazge.... W sumie co sie dziwic, jedni wbili na skryptach challa, drudzy gnija w platynie :) Trenuj moze cos ugrasz:)

//Dosc nie dawno mialem dostep do konta gdzie byla wiekszosc paid , uwierz mi to co tam szlo zrobic przerasta mozliwosci skryptow,ktore znajdziesz w sharpie.

Dlatego bronie Bola,free jest gownem lecz vip+paid cos niesamowitego!

Opublikowano

Zdecydowanie L#

w Cracked BOLu:

- Skrypty się czasem nie ładują.

- Po formacie dysków ostatnio, bałbym się teraz włączyć BOLa ( mnie to ominęło ale wolałbym uważać ).

- Większość cracked skryptów nie działa lub występują błędy. Jak to mówią Paid > L# = Nie ma PaidSkryptów to lepszy L#, prawda? Free skrypty albo VIP są słabe.

- Ciężko o cracked evadeee ( płatny nawet od Finna przez VIPa na forum albo kupiony na s-develop ).

- Większość developerów przeniosła się na L#, więc co niektóre skrypty w bolu nie są aktualizowane, więc pozostają tylko te gorsze skrypty.

---- Ogólnie nie mam nic do bola ale te paid skrypty odstraszają a co dopiero ich ceny, gdzie tych skryptów płatnych trochę jest. Pamiętam że jeden skrypt kosztował ok. 50$ ( !? ). Gdyby nie było limitu maksymalnie 5 skryptów, szybki update ( nie wiem jak teraz, wcześniej było że 7 dni trzeba było czekać ) i nie było VIP i Paid skryptów to byłoby mi to bez różnicy. Do VIPa też nic nie mam, jestem nawet za płatnością takich programów z wielu powodów ale podział skryptów na Free/VIP/Paid jest słaby, dlatego jestem za L#.

wCAZfSW.png

Opublikowano

up. co za noob, jaki masz problem zrobić kopię? więc konta nadal tracisz kompa przywracasz :)

cracked bol ma bugi, paid nie posiada ;) więc 1:0 bol.

Opublikowano

up. co za noob, jaki masz problem zrobić kopię? więc konta nadal tracisz kompa przywracasz :)

Wiec idz i nie wracaj...

jesli tak bardzo kochasz bolka to nie wiem po co

jestes w tym dziale i czytasz co sie dzieje u L#....

zycze przyjemnej instalacji systemu :)

Bierz L# bez wahania... za bola nie dosc ze musisz zaplacic,

to jeszcze dostajesz gowno zdatne do uzywania jako formater.....

­

­Keelah se'lai

Opublikowano

Tylko że ja bym sobie umiał poradzić z przywróceniem kompa mimo wszystko, natomiast 80% forum nie jeżeli niektórzy nie potrafią wpisać w google nazwy systemu do VM ;)

To że cracked BoL ma bugi to chyba rzecz powszechnie znana, więc myślę że to nie jest powód "1:0 dla paida" bo drugą oczywistością jest że oryginalny produkt bugów mieć nie będzie... L# jest za darmo i mimo wszystko Judasz, chodź z różnym skutkiem, stara się zapewnić bezpieczeństwo. Śmieszą mnie ludzie dla których argumentem są banwave sprzed 2-3 miesięcy. Od patcha 5.3 poza zoomhackiem nic się nie wydarzyło (na szczęście), i nie była to wina joduski tylko tego, że teraz detekcja zoomu jest po stronie serwera, nie plików ;)

Opublikowano

Grając na bolu w 1 dzień doznałem więcej błędów na czacie niż na sharpie od początku jak na nim gram, bol to gówna na którym każdy chce zarobić ale im coś nie wychodzi

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

piszecie ze l# lepsze bo za darmo kappa

Piszesz, że bol lepszy bo płatny. Bo płatne skrypty są pisane przez Boga, a te darmowe przez ludzi xDDDDDDDD

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

L# lepszy...

no chyba ze chcesz zrobic sobie formata kompa Kappa

­

Hahaha mistrz

@top l# :) pod każdym względem,chociaż korzystam tylko do nabijania ip :D

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

domintokomin, w 05 Kwi 2015 - 15:47, powiedział:

snapback.png

Zgadzam się w 100%, kilka razy kupowałem w tym SAC Reborn i nawet nie dorastają skrypty do L#. 

W L# masz pewność, że skrypt będzie poprawnie działaj i 95% skryptów jest zaktualizowanych. W Bolu natomiast z VIP jest tylko 10% zaktualizowanych i posiadają zawsze różne błędy, jak np. skilshoty nie trafiają w ogóle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...