Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ekipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

Witajcie. Temat jest ogłoszeniem że poszukujemy Technika który ogarnia klienta jak i pliki serwerowe. Mam dużo pomysłów co serwera które na bank przyniosą sukces lecz aby to zrobić to potrzebna jest znajomość C++ i oczywiście edycji wszystkiego w Metin2. Ja ze swojej strony mogę zaoferować:

- miłą atmosferę pracy,

- kontakt GG, FB, Telefon, E-Mail (FB i Telefon 24/7),

- serwer VPS do robienia tego serwera (Jeśli zobaczę że osoba jest warta wykładania w nią pieniędzy),

- kupienie serwera dedykowanego(po zobaczeniu efektów pracy),

- kupienie strony serwera(po zobaczeniu efektów pracy),

- postawienie forum na IPB(po zobaczeniu efektów pracy),

- postawienie serwera TeamSpeak 3 na początku na 256 slotów(po zobaczeniu efektów pracy),

- wykupienie domeny(po zobaczeniu efektów pracy) (.pl, .eu, .com, .com.pl Wszystkie domeny aby nikt nie podrobił srv),

- pomoc moich znajomych we wszystkim z czym będzie problem,

- pomysł na cały serwer aby gracze mieli fajną zabawe,

Kontakt:

GG: 43699580

Telefon: Po podjęciu współpracy

TeamSpeak: Zaraz po wiadomości na PW lub GG(TS który podam. Nie chodzę po obcych TS)

FaceBook: Po podjęciu współpracy

E-mail: Po podjęciu współpracy

Lub można po prostu pisać pod tematem lub wiadomość PW :)

Wszystkie pytania prosiłbym o zadawanie w wiadomości PW aby nie robiło się tutaj zbędnego syfu. Każdy post Polecam lub Nie polecam będzie zgłaszany. Jeśli mnie polecasz lub nie proszę napisz co jest we mnie dobrego lub złego wtedy postaram się zmienić te złe cechy na dobre ;)

Więc do usłyszenia

Opublikowano

Jestem neutralny. Mając dobry projekt można trafić na innych podejrzewam lepszy sponsorów.

Czy Panie @Ambrozjak napisałem że jestem sponsorem?? Ja oferuje wszystko co do serwera będzie wymagane ale też cały projekt na serwer. Właśnie o takich użytkownikach napisałem pod koniec postu. Nie doczytują do końca a się wypowiada :) Ja oferuje dedyka, str itd pod projekt na który daje pomysł... Więc dziękuję Panu już :)

Opublikowano

Czy Panie @Ambrozjak napisałem że jestem sponsorem?? Ja oferuje wszystko co do serwera będzie wymagane ale też cały projekt na serwer. Właśnie o takich użytkownikach napisałem pod koniec postu. Nie doczytują do końca a się wypowiada :)Ja sponsoruje projekt na który daje pomysł... Więc dziękuję Panu już :)

Nie mam pytań.

Opublikowano

Serdecznie polecam mojego Piotrusia :D moj murzyn od czarnej roboty :D Tez cb kocham xD
Miły kolega :> znam go od dluższego czasu i nie mam co narzekać :D

xTabwwt.png

Opublikowano

Coś poprzedni technicy chyba skacowani są bo nie odp.

Zapraszam do pisania na PW lub GG mam kilka pomysłów więc na bank nie będzie to 1 serwer a serwerownia jeśli się znajdą odpowiednie osoby :)

Dzięki za opinie :)

Szczególnie @mati565606 murzynie ;)

@1361622928-U485574.pngofftopic To 565606 to początek peselka ?? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...