Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] AntyFavoring [1.7 & 1.8] Koniec faworyzacji! Usuwanie itemów od Admina, TAGi, logi w pliku!

Czy według Ciebię plugin jest użyteczny?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy według Ciebię plugin jest użyteczny?

• Tak
      34
    • Nie
      6
    • Średnio
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny plugin na takie serwery gdzie nie ufasz w 100% swojej administracji. 

Wiesz co możesz zrobić by lepsza była wtyczka?

• Config
    • W tym konfigu można ustalić co ma zapisywać, czyli jakie komendy, jakie bloki bo jednak po kilku dniach będzie GB informacji.
    • Gdzie to ma zapisywać. Bo np ja nie chcę by zapisywane były te informacje na serwerze, więc można by dodać MySQL, tylko żeby można było ustalić gdzie ma zapisywać :P
    • Możliwość zmiany nazwy i opisu przedmiotu
  • permisje do danej rangi, czyli np: AF.admin, AF.mod, AF.inne, itp. Po to by zapisywało daną rangę, a nie wszystkich
  • log.txt zmienić jeśli by były permisje czyli logadmin.txt, logmod.txt, itp żeby nie szukać "dobra hmmm... teraz zobaczymy co robił mod ... ... ... (szuka i szuka) nie, nie, nie, to jest admin.... No gdzie ten mod?! " Mam nadzieję że wiesz o co chodzi :P

531001454960877632167.png

Opublikowano

Bardzo fajny plugin na takie serwery gdzie nie ufasz w 100% swojej administracji. 

•  
  • Config
    • W tym konfigu można ustalić co ma zapisywać, czyli jakie komendy, jakie bloki bo jednak po kilku dniach będzie GB informacji.
    • Gdzie to ma zapisywać. Bo np ja nie chcę by zapisywane były te informacje na serwerze, więc można by dodać MySQL, tylko żeby można było ustalić gdzie ma zapisywać :P
  • permisje do danej rangi, czyli np: AF.admin, AF.mod, AF.inne, itp. Po to by zapisywało daną rangę, a nie wszystkich
  • log.txt zmienić jeśli by były permisje czyli logadmin.txt, logmod.txt, itp żeby nie szukać "dobra hmmm... teraz zobaczymy co robił mod ... ... ... (szuka i szuka) nie, nie, nie, to jest admin.... No gdzie ten mod?! " Mam nadzieję że wiesz o co chodzi :P

no niestety nie przeczytałeś tematu: to jest SKRYPT

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

no niestety nie przeczytałeś tematu: to jest SKRYPT

Co jest SKRYPT???? ten plugin? Przecież to nie skrypt, nie dawno pobierałem. Coś ci się pojebało xD

531001454960877632167.png

Opublikowano

Co jest SKRYPT???? ten plugin? Przecież to nie skrypt, nie dawno pobierałem. Coś ci się pojebało xD

O Jezu faktycznie coś mi się pojebalo xD

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

•  
  • Config

Możliwe, że plugin będzie pisany z jeszcze jedną osobą więc możliwe, że dodamy :)

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

Bardzo przydatny, zarazem dobry plugin.

Gratuluje ,że go napisałeś i udostępniłeś :)

-------

Dodaj opcje katalogów, nie wiem jak to dokładnie wygląda ale ci zaraz rozrysuje hehehe.

Czyli w głównym katalogu są pod katalogi z rangami więc w katalogu Helper są tylko logi helperów itp.. :)

Plugins

v

Moderator < AntyFavoring > Helper

v

Administrator

Opublikowano

To tylko wersja PLUGINU 1.8! Plugin działa na 1.7 i 1.8 ;)

Update 1.8!

- Zapis do kilku plików tekstowych (zależnie od uprawnień)

@1361622928-U485574.pngHelyx zrobione! :D

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

@mikigal i jak sprawdziłeś czy możesz zapisywać jaki blok był setowany?+

co byś powiedział na zamiane tego kto widzi te napisy

tzn nikt nich nie widzi

tylko osoba z permisją(Nawet op) i wtedy dostajesz wiadomośc ktoś faworyzuje gildie czy coś tam patrzysz i widzisz lore z nickami adminów a nikt inny nie:)

i jeśli by się dało to np komenda która by przeleciała np wszystkiego inventory,inventory graczy,enderchest w danym promieniu od osoby wpisującej komendy sprawdziła lory itemów i usuneła te które mają ten lore(jesli sie da;))

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@Froztie

Kiedyś było coś podobnego od xMruczka, ale tamten plugin się sypał i tylko nazywał item :D

Jak miło że ktoś pamięta o Nim ;3 Szkoda że znikł, prywatnie pisał z*******e rzeczy.

Co do pluginu, to fajne, mruczek nigdy nie zapewniał że to rozbuduje, pewnie przez brak czasu, ale widze ktos się tym zajął :D Plusik :)

Opublikowano

Czy jeżeli admin da komuś bloki np. żelaza to czy po przerobieniu ich w sztabki dalej jest napisane, że otrzymano je od admina? 
Co do pluginu to jest on bardzo użyteczny, a właściciele nie będą musieli się aż tak bać, że itemy z gm wypłyną na serwer.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...