Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy bf ...

MIKEKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Mam pytanie czy jak mam pliki bf4 to moge jakoś zrobić aby ponownie nie instalować bf4 , jakaś instalka a później wrzucam te pliki ? Jak coś niechce crakowac tylko robiłem format. Oczywiście like ..

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

Nie chcesz crakować więc pewnie masz legalną kopię gry. Po co sie bawić skoro można normalnie wszystko zainstalować od nowa i mieć z głowy?

A co do tematu. Na mój gust raczej tak sie nie da. Bedzie nie spójność danych czy coś w ten deseń...

"Humans don't deserve to live."

Opublikowano

A jak włącze pobieranie zatrzymam i podrzuce pliki. Da się tak?

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

A jak włącze pobieranie zatrzymam i podrzuce pliki. Da się tak?

W sensie jak...? Jeśli dobrze zrozumiałem to nie... Ile ta gra zajmuje? Coś jakieś 30-40 GB. Mylę sie? Jak tak to przepraszam. Nie ma co sobie życia utrudniać. Skoro raz pobrałeś to możesz i drugi. Simple. I nie kombinuj bo tak to nie pograsz...

"Humans don't deserve to live."

Opublikowano

Możesz ustawić pobieranie BF4, dać pauzę, wyłączyć origina i wtedy podmienić pliki. Po następnym uruchomieniu pobierania już będzie widział, że się pobrało 100% i nastąpi instalacja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...