Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kupno minecraft przez allegro jest bezpieczne?

lays997

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak chcesz mieć premium minecrafta to tylko i wyłącznie Gift-code nie baw się w konta, fakt bardzo dorgi jest ale opłaca się. kiedyś z 4 lata temu kupiłem samego gift coda z 25 zł :D mam do teraz ^^! Polecam

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jest to bezpieczne niestety bezpieczne, otrzymasz zapewne konto z którego korzysta kilkadziesiąt osób :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

może być tak kupisz nie dostaniesz kupisz grasz z inymi osobami polecam strone g2a.com minecraft po 74 zł taniej niż minecraft net nie kupuj allegro nigdy !!!!

Opublikowano

● Ze względów bezpieczeństwa konto zostało przeniesione na MOJANG.com, dzięki czemu nie ma możliwości logowania poza grą tj. zmiany danych logowania, skina czy emaila, za to będziesz mógł grać na wersji gry 1.8.1.  (to mnie najbardziej dziwi. Nie będę mógł zmieniać danych logowania?)

Kupiłem to, nie mozna zmieniać zadnych danych, do tego to jest konto WSPOLDZIELONE czyli duuuzooo osob w polsce ma to konto.

bannergif.gif

Opublikowano

Konto publiczne. Nawet 100 osób może z niego korzystać. Polecam giełdę na MPC. Ja kupiłem już tydzień temu prawie premium i nadal się trzyma i to bardzo dobrze za jedynie 30 zł PSC ;) Mam dostęp do każdych serwerów i na żadnym nie ma żadnej szybszej rejestracji. Masz skype'a typa : ppawlos2000 i on ci sprzeda za 30 zł PSC, bo ma chyba jeszcze 3 albo 2 konta.

Opublikowano

Witam może mi ktoś wytłumaczyć te punkty u ludzi sprzedających na allegro?

Konto pochodzi z jedynego pewnego źródła – firmy MOJANG AB (minecraft.net)
● Konto pochodzi bezpośrednio od sprzedawcy
● Konto należy dożywotnio do Kupującego i nie zostanie wyłączone czy zbanowane po kilku dniach !
● Ze względów bezpieczeństwa konto zostało przeniesione na MOJANG.com, dzięki czemu nie ma możliwości logowania poza grą tj. zmiany danych logowania, skina czy emaila, za to będziesz mógł grać na wersji gry 1.8.1.  (to mnie najbardziej dziwi. Nie będę mógł zmieniać danych logowania?)
● Twoje konto może być współdzielone z innymi graczami
● Oferuję korzystną cenę za doskonałą jakość usługi

Cena za konto 4.99zł -.-

Kupowanie konta premium przez allegro to wiąże sie z bardzo dużym prawdopodobieństwem ze sprzedaja ci "publiczne konto premium" to znaczy ze 100 osob ktore kupily tą z tej aukcji otrzymaja to samo konto co ty a najlepsze jest to ze nie macie zadnej mozliwosci zmiany hasla czy nawet skina. 

Opublikowano

Konto jest publiczne. Grając na dużych serwerach premium licz się z tym, że to konto jest tam zbanowane. Nie kupuj przez Allegro. Jak już to na fabrycekluczy lub bezpośrednio przez stronę Mojang, ale licz się z tym, że jak wykryją mogą nawet konto zablokować lub zabrać grę

"Jeśli upadniesz to znowu wstaniesz"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...