Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena mojego lapka

honny112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad sprzedaniem swojego laptopa, i kupieniem stacjonarki do gier. Kupienie laptopa może się dla niektórych wydawać dziwne - ale ja potrzebowałem przenośnego narzędzia pracy, jak i sprzętu do rozrywki :) Jest to laptop DELL Inspiron 5737

Parametry:

Procesor - i7-4500U (1.8 GHz, 3.0 GHZ Turbo, 4 MB Cache )

RAM - 16GB DDR3 (1600MHz)

Pamięć - 1TBr

Karta graficzna ( Zintegrowana karta graficzna ) - AMD Radeon HD 8870M ( Intel HD 4400 )

Link z dokładnymi parametrami:

http://www.komputronik.pl/product/210196/Komputery/Laptopy/DELL_Inspiron_5737_17_3_FHD_i7_4500U-16GB-1TB-8870M_2G_-NoOS_2YDND.html?qrtc_slt=slt_product&qrtc_tpl=tpl_product&qrtc_typ=prd&qrtc_prd=184077&qrtc_pos=2#

Dzięki za wszelką pomoc, jeżeli ktoś miałby czas, to mógłby mi znaleźć też jakiś ładny zestawik stacjonarny do gier za tą cenę + minimalna dopłata :)

Wszystko oczywiście na gwarancji.

Z góry dzięki!

Nowicjusz
Opublikowano

Kiedy kupowany ? Przy sprzedaży podawaj Dell ServiceTag

Z monitorem ?

Nie lajkuj moich postów chyba że naprawdę zasłużyłem!

Kto sobie wykonał lub zamówił biurko stojące ?
Morele nie ma monopolu na podzespoły ani na najniższe ceny - np. X-KOM montuje za darmo (dla leniwych)

Opublikowano

Kupowany pod koniec Maja, raz już był na gwarancji, nie znam się, ale chodziło chyba o jakieś łączenia miedzy monitorem a komputerem, które się poluzowały i ekran migał.

Najlepiej z monitorem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...