Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wifi a komputer stacjonarny

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtf? Czemu Ty jesteś kidmodem tego działu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@topic, nie. Chyba że kupisz sobie karte sieciową

@edit, ostatnio sobie tą kupiłem http://allegro.pl/tp-link-karta-sieciowa-usb-wi-fi-tl-wn722n-livebox-i4803952341.htmlchodzi znakomicie

po podłączeniu do kompa w jaki sposób można włączyć internet ? normalnie jak w laptopie ? 

Opublikowano

po podłączeniu do kompa w jaki sposób można włączyć internet ? normalnie jak w laptopie ? 

Wkładasz do portu usb, wkładasz płytkę, instalujesz po instalacji masz okienko z dostępnymi sieciami w okolicy, wybierasz swoją sieć, wpisujesz klucz i już.

Potem masz oczywiście takie cuś.

i5r9me.png

:)

zy95qg.png

Opublikowano

Wkładasz do portu usb, wkładasz płytkę, instalujesz po instalacji masz okienko z dostępnymi sieciami w okolicy, wybierasz swoją sieć, wpisujesz klucz i już.

Potem masz oczywiście takie cuś.

i5r9me.png

:)

a ta sieć działa tak dobrze jak zwykła ? ty masz łącze symetryczne ile mb/s down/up ? 

Opublikowano

Kolega wyżej ma racje, ze swojej strony dodam, że mając taką kartę (z TP-linka) narzekałem na częste rozłączanie się z routerem. Czasami kilka razy w ciągu 2 godzin. Dopiero po zakupie karty wewnętrznej problem ustąpił.

Najlepiej kupić właśnie taką, o ile masz slot PCI-E na płycie. 

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Kolega wyżej ma racje, ze swojej strony dodam, że mając taką kartę (z TP-linka) narzekałem na częste rozłączanie się z routerem. Czasami kilka razy w ciągu 2 godzin. Dopiero po zakupie karty wewnętrznej problem ustąpił.

Najlepiej kupić właśnie taką, o ile masz slot PCI-E na płycie. 

Właśnie ja mam płytę micro atx i nie mogłem sobie pozwolić na zakup karty wewnętrznej bo grafika zajmuje 2 sloty no i Xonar jeden. 

Ale ja mam od tygodnia tego Tp Linka i jeszcze ani raz nic się nie stało :P

zy95qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...