Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Postacie Kupowac ?

Ganji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! 

Wczoraj dostałem klucze do bety i postanowiłem zagrac w ta gre.

Z tego co widzę gold jest bardzo trudno zdobyć poza misjami i moze byc z nim potem problem.

Stad pytanie do was jakie postacie kupic ? nie Chce sie wbic w gówniana mete i nakupować czegoś czym sie nie da grac. Wiem ze da sie testować postacie jednak Kazda wydaje sie byc fajna na swoj sposób 

Pierwsza postacią ktora chce kupić jest illidan czy to dobry pomysł ?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

W HoTSie nie ma czegoś takiego jak META. Tam chodzi o gre zespołową, a nie o pojedyńcze picki. Ilidian wbrew pozorom jest łatwą postacią więc możesz śmiało kupować, kupuj to czym Ci sie przyjemnie gra. :) Poza tym możesz na start kupić sobie jakąś postać za 2k golda, E.T.C jest łatwy i całkiem twardy, Valla to chyba najlepszy wybór na start, ma ogromny burst i jest chyba najłatwiejszą postacią :D

Opublikowano

Sylvanas miazga, ale jej cena to 15.000 złota. Może za jakiś czas stanieje. Polecam Tyrandę bo na wyższych poziomach jej E może regenerować manę a Q może dać boosta do prędkości ruchu lecząc, oraz większy heal jeśli ty masz powyżej 50% HP.

Opublikowano

W HoTSie nie ma czegoś takiego jak META. Tam chodzi o gre zespołową, a nie o pojedyńcze picki. Ilidian wbrew pozorom jest łatwą postacią więc możesz śmiało kupować, kupuj to czym Ci sie przyjemnie gra. :) Poza tym możesz na start kupić sobie jakąś postać za 2k golda, E.T.C jest łatwy i całkiem twardy, Valla to chyba najlepszy wybór na start, ma ogromny burst i jest chyba najłatwiejszą postacią :D

To cię zadziwię, bo w Hotsie jest coś takiego jak META.

Polecam Illka jest ok.

Deadboy

Opublikowano

W Hotsie każda postać jest dobra.

Ja ci polecam Nove.

Świetny DMG, ale wolno strzela ;x

Niewidzialność wymiata ^^

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Polecam Diablo.

Stun i Slow z Q jak ulepszysz.

W wręcz koszmarne w alejach.

E przerzutka do tyłu podobnie jak u Singeda w Lolu, a kombinacja z Q to miazga na amen.

R z racji tego że mamy dwie opcje. Polecam Apokalipsę, zwłaszcza ulepszoną bo jak padniesz, to nawet jak masz CD na R, to poleci. :D Do tego zasięg jak Karthusa R. xD

Tankowaty.

Opublikowano

Mi osobiście bardzo fajnie się grało postacią o nazwie (jak dobrze pamiętam)Jasnoskrzydła ciężka do ubicia bestia i bardzo pomocna w drużynie wygląd niepozorny ale gra się naprawdę przyjemnie.

Szaman to druga moja ulubiona postaci skutecznie uprzykrza życie rywalom odcinając im drogę ucieczki ścianą zombi:) . Ale jak już było pisane wcześniej w tej grze to jak dobrze gra się daną postacią zależy w dużej mierze od drożyny w dobrej drużynie każdą postać daje dużo funu.

http://mmorank.pl   blog  poświęcony tematyce gier MMO

Opublikowano

W moje gusta wpadł Thrall i Nova.

Thrall normalnie cud, miód i orzeszki.

Ma twardą łapę i łatwo jest mu powalić przeciwnika ;-)

9875585800_1434890712.png

A myśleć trza o tym, co naprawdę ważne.

O celu, co przyświeca. Nieustannie.

Nie rozpraszając myśli na jakieś tam faramuszki.

Wtedy, i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga.

Opublikowano

Istnieje meta, głównie to Nova i Sylvana, obie denerwują i są zbyt przesadzone.

Ogółem w grze grasz czym chcesz, jak Ci się coś spodoba to wybierz postać. Każdy wybór jest dobry, naucz się czymś grać i pomagaj teamowi.

Mi się podoba Męcik, łatwa i przyjemna postać, fajni też są wikingowie, ale to mega trudna postać ;p

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Istnieje meta, głównie to Nova i Sylvana, obie denerwują i są zbyt przesadzone.

Ogółem w grze grasz czym chcesz, jak Ci się coś spodoba to wybierz postać. Każdy wybór jest dobry, naucz się czymś grać i pomagaj teamowi.

Mi się podoba Męcik, łatwa i przyjemna postać, fajni też są wikingowie, ale to mega trudna postać ;p

Grałem przeciwko Novie ostatnio i wiem co czujesz. Nova po prostu postawi hologram siebie i w niewidkę wchodzi, ale że jest papierowata to wystarczy byle jaki stun albo gank i po niej.

Btw. Cena Sylwanas zmalała do 10.000 złota.

Opublikowano

Mam NOVE i jest op. Uzbierałem już kolejne 10k złota i kupuję Sylvanę to Wam powiem wrażenia z rozgrywki xD

Wejdź w sklep i wybierz sobie postać do testowania i kup, która ci się przyjemnie gra. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Na supp polecam Lili, taniutka (2k golda) a pomocna strasznie. W late heal co 2/3s, + aoe heal + blind. Coś pięknego.

I6uiDut.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...