Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][SUGESTIA] Nowy dział H1Z1

Kenwood25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem wiem wiem.. gra Early Access itp. Ale dlaczego by nie spróbować uruchomić testowego działu dla tej gry? Sprzedała się już w ilośc 1mln+ , posiada dużo graczy więc nie mówię, że 1mln online na raz ale na pewno jest nas 500 tys. + 

Oto kilka powodów dla których chciałbym aby dział powstał. Unikałbym raczej z waszej strony iż gra jest na razie płatna, a później będzie darmowa i wtedy będzie można otworzyć dział, gdyż tak samo są inne płatny gry na forum z działami :)

• NAJWAŻNIEJSZY! Nie ma takiego działu na forum :3
  • Duża liczba graczy
  • Mnóstwo graczy szukających poradników, wspólnych członków do gry
  • Pomoc innym graczom, przez naszą społeczność która gra w tą grę :)

Nie proszę o wiele, jeżeli się nie uda to zrozumiem ale prosiłbym o rozpatrzenie tego pod kątem przyszłościowym bo gra się rozwija. . ciężko również się zaczynało z WarZ nikt nie widział czy brać kota w worku a jednak dział się rozwinął :) 

Pozdrawiam :3

Pasjonat
Opublikowano

Pełno jest gier, które sprzedały się w takim i większym nakładzie, a osobnego działu nie trzeba było robić..

Ta pozycja na jakież jakieś 80% się znudzi. Na nie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Wydaje mi się, że jest już gdzieś taka sugestia(albo była).

Co do sugestii - jestem neutralny. Nie wydaje mi się, żeby była to popularna gra.

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Gra jest dość popularna zarówno na polskim youtubie jak i ogólnie. Sporo osób w nią gra. Dobry pomysł, ale koniecznie do innych fpp/fps. ;)

Opublikowano

Pierwsze słyszę, gra nie ma dużej popularności, 1kk na całym świecie to nie dużo. Nie.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...