Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Dziś mam nie typowe pytani :) Czy po SS można dostać bana na PL ? Dodam, że ten sam gracz straszył mnie już kilka razy, że ma filmik i wysyła do suportu ... :)

grałem na MH 7.1 i exp bocie EasyMetin2.

Wiedziałem, że grając na MH 7.1 druga osoba nie widzi jak bije się mooby, to używałem przy nim skilli :P i po tym mnie straszył ...

( domyślam się, że sam jedzie na haxach bo jak mnie 3-4 dni temu straszył, to miał 61 lvl, a dziś 65 lvl ... )

Co myślicie na ten temat ?

RMCF

Opublikowano

za ss'a nie powinienes dostac...bo nawet nie widac jak bijesz na wiekszym speedzie..Kiedys wyslalem filmik z kolesiem jak jechal w dt na mh to powiedzieli ze za slabe dowody czy cos ,a bylo widac jak szyybko bjje..musialby to zglosic na IRC i GM by Cie zobaczyl to wtedy moze byc ban..

Opublikowano

własnie z ss ci nie zrobią nic chyba ze ma filmik jak nawalasz ale skoro mówisz że nie widać to sie nie bój i jak już kilka dni cie straszy to olej to ;p

Opublikowano

Byłem pewny na 80 % że mogę to spokojnie olać :D, ale te 20% trochę mnie zastanawiały, a po przeczytaniu waszych komentarzy już jestem spokojny :) + do wszystkich co się udzielali :P

RMCF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...