Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą przygodę wybrać?

MenoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, akurat niedawno zacząłem grać w hearthstone i chciałbym w najbliższym czasie kupić jakąś całą przygodę. Najczęściej gram Łotrem tak napiszę na wstępie ;) Miałem zamiar kupować Naxxramas, ale że parę dni temu wyszła nowa przygoda Blackrock Mountain mam mętlik w głowię którą lepiej kupić? Jak uważacie która przygoda bardziej się "przyda" lub jakby to inaczej ująć która przygoda jest według was "lepsza". Zapraszam do małej dyskusji bo strasznie nie wiem którą przygodę mam wybrać :)

76561198056612716.png

Opublikowano

Naxxa musisz mieć całego bo dobre karty są i raczej bez nich decków teraz się nie buduje. Czarna góra dopiero wchodzi i jedno skrzydło otworzyli.

Opublikowano

Naxxa bardziej uniwersalne. BRM się głównie opiera na motywie smoków więc połowa kart służy do 1 konkretnego decku zaś karty z Naxxa gra się wszędzie.

Opublikowano

Jeśli chodzi o Łotra to tylko jedna karta z dodatków się do niego przydaje, ''Ohydziarz'' i jest on w dodatku Naxxramas.

Ogólnie jeśli chodzi o karty Naxx vs Czarna Góra to zdecydowanie Naxx. Pierwsza przygoda ma o wile bardziej uniwersalne karty.

Czarna góra dopiero wychodzi, spokojnie zdążysz ją jeszcze kupić. Ja polecam Ci najpierw kupić przygodę Naxxramas ;)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...