Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno składaka

ViiXo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... 

Mam stary komputer na którym nic nie działa i postanowiłem sobie ZLOŻYC nowy komputer.. Blagam o pomoc bo nie jestem najlepszy w "skladanie" komputerów.. Do dwóch tysięcy, typowy pod gry i na pewno musi działać plynnie CS GO .. BLAGAM O POMOC <3

Nowicjusz
Opublikowano

TroLLu wlaśnie się nad tym zastanawiam aby musze się pojutrze skontaktować z jedną osoba i kupuje :> ale dalsze  porpozycje mozecie pisac.

Nowicjusz
Opublikowano

Nie lajkuj moich postów chyba że naprawdę zasłużyłem!

Kto sobie wykonał lub zamówił biurko stojące ?
Morele nie ma monopolu na podzespoły ani na najniższe ceny - np. X-KOM montuje za darmo (dla leniwych)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFxJ po co obcinasz 4gb ramu, skoro i tak by miał na jakieś kolejne 6lat? Teraz jak będą wychodzić gry to właśnie 8gb ramu się przyda.Lepsza wydajność.

sds.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFxJ po co obcinasz 4gb ramu, skoro i tak by miał na jakieś kolejne 6lat? Teraz jak będą wychodzić gry to właśnie 8gb ramu się przyda.Lepsza wydajność.

A. zeby się zmieścić w 2000zł

B. nie myl ramu z VRAM grafiki

Nie lajkuj moich postów chyba że naprawdę zasłużyłem!

Kto sobie wykonał lub zamówił biurko stojące ?
Morele nie ma monopolu na podzespoły ani na najniższe ceny - np. X-KOM montuje za darmo (dla leniwych)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...