Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy raz:)

xdaczajuplx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule panowie,zamierzam rozpocząć przygodę z cs;go i miałbym kilka pytań bo jestem zielony jak liść kapusty:

-kupno gry-kod z allegro czy orginalna płytka?

-parametry sprzętu,ja mam proca duo 3gh plus stara grafa 8600gt-ujadę coś na tym?

Oświećcie mnie,wiem że pytania są banalne ale ja nigdy w życiu gry nie kupiłem,od x lat młócę w cf eu plus na,kiedyś toto ściągnąłem z neta i teraz mi nie wystarcza,pozatym przesiadka na cs-a może mieć wymierne korzysci finansowe jesli dobrze czytam wasze posty.

Opublikowano

1.

Ja bym poczekał na promocje, przynajmiej pewniejsze że nikt Cie nie oszuka.

2.

Zależy ile masz ramu, karta powinna dać rade procesor nie wiem, zapytaj tutaj:

Ahh czekaj, nie dam Ci tematu gdzie możesz o to sie zapytać bo ktoś z administracji odpiął stary temat gdzie ludzie pisali i założył swój i go nie podpiał. Sorry, jak znajde temat to dam edit.

@Edit

http://www.mpcforum.pl/topic/1393448-fps-czy-p%C3%B3jdzie-mi-csgo/
Opublikowano

Dzięki serdeczne:) pojasniało mi w głowie.

Tak,ta karta ma 512mb jednak w podobnej grze crossfire eu wyciągam nawet do 200fps,średnia 130-150 a to juz w zupełności wystarcza,nie ma też problemu z potencjalną jej wymiana-póki kacza niech jest,jak padnie czy za cienka się okaże to noga,dupa,brama...Kasa nie jest problemem,nie chcę tylko wydawać kolejnych złotówek na jakiś chwilowy (może)kaprys,juz mam pół piwnicy paralotni,paintbolów,form do odlewów i bóg wie czego jeszcze....Chce zaczać na tym co mam a jak zaiskrzy wtedy kompa ze sklejki zamienię na tego co w NASA stoi..:)

Tak więc reasumując-na pierwszy strzał pecet się nada,kod z G2A .

Opublikowano

A to suki...chciałem kupić cs i zapłacić sms-em,co za zdziercy,przesyłasz 50zł a na konto wpływa 25zł,niech mnie w pompę cmokną detki zasrane,bandyctwo,przelew puszczę,nie dam łajzom zarobić,naciągają ludzi.Powinni po ryju dostać tak że oranżadą z przyjęcin by im się odbiło :)

Opublikowano

A to suki...chciałem kupić cs i zapłacić sms-em,co za zdziercy,przesyłasz 50zł a na konto wpływa 25zł,niech mnie w pompę cmokną detki zasrane,bandyctwo,przelew puszczę,nie dam łajzom zarobić,naciągają ludzi.Powinni po ryju dostać tak że oranżadą z przyjęcin by im się odbiło :)

Przy płatności sms tak jest, oni naprawdę dostają 25zł nie 50.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Kup na allegro konto za 20-30zł, bądź cdkeya.Co do procesora masz dobry, ale raczej z kartą graficzną będzie ciężko.Myślę, że 40-30fps byś wyciagał.

sds.jpg

Opublikowano

Gra na 40 fps mija się z celem,kilka lat jechałem na CF NA przy jakichś 60fps,po modernizacji peceta wskoczyłem na 120 i zobaczyłem różnicę w skuteczności...Moim zdaniem te 120 to minimum aby pograć z każdym jak równy z równym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...