Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje vp's do nauki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie chciałbym żeby ktoś udostępnił jakiś vps był bym bardzo wdzięczny proszę nie pisać komentarzy typu "zrób na hamachi czy coś takiego " chce żeby ktoś mnie wspomógł i tyle + żeby ktoś pomógł itp Moją zapłatą będzie polecenie danej osoby (ekipy) + szczere podziękowania   Bardzo był bym wdzięczny za pomoc . ( interesuje mnie tylko nauka i nikogo nie chce wykorzystać ) Proszę o PW 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

czyli  chcesz żeby ktoś ponosił koszty (małe bo małe) ale są , za twoje uczenie i do tego ma cie jeszcze uczyć?... , jeżeli nie potrafisz się sam nauczyć lub z poradników których jest od ch*ja i jeszcze troche to po co wogóle się brać za takie rzeczy i to jeszcze hamachi ble?

Opublikowano

Wydajesz 30zł i masz maszyne na miesiąc lub jak zarejestrujesz jako firmę to 3. To nie jest dużo.

No tak z jednej strona co fakt to prawda ale znajdź mi vps przez sms a z drugiej strony chce żeby ktoś mi udostępnił i ja bym pliki wgral i żeby ktoś miał nad tym kontrolę zebym nie popelnial błędów a jak juz to by mnie ktoś poprawił tak jeżeli czegoś nie wiem To pisze/rozmawiam ktoś tłumaczy i jest ok .

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Kup sobie vps na exone kosztuje okolo 24 zl i sie ucz

Jest duza ilosc wyboru platnosci

Opublikowano

Vps na mintshost za 25 zł masz normalne stawki sms :) Pozdrawiam.

Na mintshost jest freesbd ?? Tego co pamietam kiedys nie bylo

Pozdrawiam XamP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...