Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azprime - Sponsoring, wsparcie, realizacja projektów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz już wypierdalać?Nudzisz mnie.Gdyby Przemek zajmował się s2 ascariala a nie olewał to by nie wyleciał logiczne.

Może za sobą nie przepadamy, ale do interesów/sponsoringu to on ma żyłkę i potrafi załatwić co trzeba.Polecam bo konkret.

Chu*a ma, endymion zrobił serwer, wyłożył kilka tys. na reklamę i fejm zrobił. Jedyne co ma to hajs(ktorego ty nie masz biedaczku j****y xdd).

Na hajsie serwera nie postawisz, przykład? ascarial s2 :D

Opublikowano

Polecam, jeden z najlepszych sponsorów jakich można tutaj znaleźć na MPC.

Opublikowano

Koniecznie Lourt XDDD

Zresztą on oczekuje cudów, koleś na długach i za sponsoring się łapie.

Człowieku, co Ty za farmazony pierdolisz. Raz, nie mialem z Toba nigdy do czynienia, wiec na jakiej podstawie oceniasz moją wiarygodność? Dwa, z Lourtem sprawa została wyjasniona.. Więc o czym my mamy rozmawiać? Ukradłem kiedykolwiek, komukolwiek jakieś pliki? Sam robisz z siebie idiote, pisząc post, w którym rzekomo tone w długach, a pare linijek wyżej jednak okazuje się, że mam kupe hajsu. Gratuluje, jesteś głównym kandydatem do nagrody bajkopisarza i cebulaka roku. 

Opublikowano

A ja polecam Azprime :) Znam go już około 2 lata i szczerze mogę powiedzieć, że przeszedł duchową przemianę i jest dobrym człowiekiem :P

Opublikowano

Widzę troszke ktoś wydał w stronę moderatorów by usuwali posty...

Ponawiam pytanie : Jak odniesiesz się do wycieku bazy ascariala s2?

@topic:

Oferujesz pomoc techniczą w serwerze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...