Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vesteris czy helios2?

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio jeszcze bym Ci polecił Vesterisa, lecz ostatnio Endymion leci w uja za przeproszeniem, na dzień dzisiejszy lepszym wyborem bd helios2 ;) 

Opublikowano

Nie wiem jak się gra na Vesteris, ale helios2 to na pewno szajs, takiego słabego serwera dawno nie widziałem, nie wspomnę że to gotowiec, nic nowego.I rzekomo 600 ludu na serwerze...

Pozdrawiam

19497148051988657086.png

LINK W OPISIE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj staruje s2, ale odradzam ci grę, admini liczą jedynie na zyski. Nie zajmowali się graczami, a jedynie pseudo yt, którzy dostawali olbrzymie sumy smoczych monet. Jak na ten moment Vesteris to lepszy wybór.

Opublikowano

ostatnio jeszcze bym Ci polecił Vesterisa, lecz ostatnio Endymion leci w uja za przeproszeniem, na dzień dzisiejszy lepszym wyborem bd helios2 ;)

Z czym lecę w c***a? Update zrobiłem wprowadzając 90% tego co chcieli gracze i co najważniejsze bez bugów jak to inni robią (no dobra, przy opcji Zbroja zmiana fryzury nie zmieniała jej wyglądu, bug mocny xD), przeniosłem serwer na nowa maszynę co oznacza większa stabilność ze względu na lepsze zabezpieczenia przed atakami. :v W weekend/poniedziałek pojawi sie jeszcze patcher wiec bedzie beeeeenger.

Opublikowano

Z czym lecę w c***a? Update zrobiłem wprowadzając 90% tego co chcieli gracze i co najważniejsze bez bugów jak to inni robią (no dobra, przy opcji Zbroja zmiana fryzury nie zmieniała jej wyglądu, bug mocny xD), przeniosłem serwer na nowa maszynę co oznacza większa stabilność ze względu na lepsze zabezpieczenia przed atakami. :v W weekend/poniedziałek pojawi sie jeszcze patcher wiec bedzie beeeeenger.

Chłopie nawet się nie usprawiedliwiaj i tak pójdą na heliosa, który wystartuje jeszcze z 5x. Zarobią hajs w miesiąc - zamkną i tak w kółko ;)

2e1x0dv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...