Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz bardzo śmieszne argumenty

1.Na serwerze nie ma lagów ( to że masz słaby PC lub internet to nie nasza wina )

2.nowości wypisałem  w prezentacji ( puszki pandory,skrzynki niespodzianki,cloud bootsy itp. )

3.Posiadamy wiele autorskich wtyczek  ( pluginy i skrypty)

4.Jak wchodzisz o 23.40 to trudno się dziwić ( średnio 15-35 graczy )

5.Wchodzenie na każdą prezke i granie po 2 min na serwerach nie może być podstawą do wystawienia opinii (idź sobie hejtuj gdzie indziej )

Komp z dobrym procesorem oraz kartą graficzną, składany na zamówienie, posiada 2x 8Gb ramu, internet 80 (więcej nigdy nie potrzebowałem)

Takie nowości to mogłeś dodać na serwer 2 lata temu, teraz to jest normalka

3.Nie posiadacie nawet 1 autorskiego pluginu (sprawdzałem) jedynie skrypty możecie posiadać autorskie

4.15-35 graczy to i tak za mało jak na ten typ serwera.

5.Gram po 30min - 2h na kazdym, testuje serwery od rana, a udzielam opinie wieczorem.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Nigusek

Autorskie pluginy posiadamy... Jak widać na necie są same niedopracowane z błędami i bugami.

Skrzynka vanguard - Sprawdzałem i każdy pisał że tylko autorskie są te pluginy

Skrzynka Niespodzianka - Nigdzie nie ma takiej jak ja mam

Boyfarmer - Nikt nie udostępnił tak dopracowanego jak mój

Puszka pandory - Na internecie jest tylko za pomocą komendy i też niedopracowana

I jeszcze będę dodawał wiele więcej dodatków.

Jeśli grasz po 30 minut na serwerach to napewno nie sprawdzisz takich dodatków jak u mnie. Na to potrzeba 2/3 godziny

15-35 graczy jak narazie gra... Edycja ma ledwo 3 tygodnie więc wiele nie oczekuję. Ale i tak dużo ludzi dochodzi i grają non stop. Było pograć 2/3 dni to byś zobaczył

Lagi na serwerze mogą być jedynie czasem jeśli ja coś buduję lub się bawię pluginami. Tak więc nie krytykuj serwera jeśli się z nim nie zapoznałeś

Opublikowano

@Nigusek

Autorskie pluginy posiadamy... Jak widać na necie są same niedopracowane z błędami i bugami.

Skrzynka vanguard - Sprawdzałem i każdy pisał że tylko autorskie są te pluginy

Skrzynka Niespodzianka - Nigdzie nie ma takiej jak ja mam

Boyfarmer - Nikt nie udostępnił tak dopracowanego jak mój

Puszka pandory - Na internecie jest tylko za pomocą komendy i też niedopracowana

I jeszcze będę dodawał wiele więcej dodatków.

Jeśli grasz po 30 minut na serwerach to napewno nie sprawdzisz takich dodatków jak u mnie. Na to potrzeba 2/3 godziny

15-35 graczy jak narazie gra... Edycja ma ledwo 3 tygodnie więc wiele nie oczekuję. Ale i tak dużo ludzi dochodzi i grają non stop. Było pograć 2/3 dni to byś zobaczył

Lagi na serwerze mogą być jedynie czasem jeśli ja coś buduję lub się bawię pluginami. Tak więc nie krytykuj serwera jeśli się z nim nie zapoznałeś

Nie sprawdzałem wszystkich pluginów, a jeżeli byście posiadali autorskie to nie zablokowana była by komenda /pl

Ps. I tak da się sprawdzać listę pluginów, lecz zajmuje to kilkadziesiąt minut.

Skrypty to nie pluginy!

Opublikowano

F5

Zapraszamy ! TigerCraft.ench.pl

lz5mfZn.png

Opublikowano

Zapraszamy na serwer !  TigerCraft.ench.pl

( F5 )

lz5mfZn.png

Opublikowano

@Nigusek

A jaki serwer ma odblokowaną komendę /pl z autorskimi pluginami? Bo ja jeszcze nigdy takie nie widziałem

Jeżeli macie zablokowaną, to znaczy że autorskich nie macie.

Wiele serwerów jest które są sławne a nie mają autorskich pluginów tylko mało znane z dev'a i dlatego blokuje się, niektórzy używają skryptów, też to blokują.

U was sprawdzałem i są skrypty.

Opublikowano

Jeżeli macie zablokowaną, to znaczy że autorskich nie macie.

Wiele serwerów jest które są sławne a nie mają autorskich pluginów tylko mało znane z dev'a i dlatego blokuje się, niektórzy używają skryptów, też to blokują.

U was sprawdzałem i są skrypty.

Niektórzy mylą pluginy ze skryptami, w tym masz rację, ale co do reszty nie zgodzę się.

Jestem wstanie polecić serwer głównie dla FuriatGoldenPL, bardzo dobrze się sprawuje jako helper, szybko łapie cziterów.

Gra jest jak na takiego typu serwer, przyjemna.

Opublikowano

F5

TigerCraft.ench.pl

lz5mfZn.png

Opublikowano

F5

TigerCraft.ench.pl

lz5mfZn.png

Opublikowano

F5

TigerCraft.ench.pl

lz5mfZn.png

Opublikowano

TigerCraft.ench.pl

F5

lz5mfZn.png

Opublikowano

TigerCraft.ench.pl

F5

lz5mfZn.png

Opublikowano

TigerCraft.ench.pl

F5

lz5mfZn.png

Opublikowano

TigerCraft.ench.pl

F5

lz5mfZn.png

Opublikowano

TigerCraft.ench.pl

F5

lz5mfZn.png

Opublikowano

TigerCraft.ench.pl

F5

lz5mfZn.png

Opublikowano

TigerCraft.ench.pl

F5

lz5mfZn.png

Opublikowano

TigerCraft.ench.pl

F5

lz5mfZn.png

Opublikowano

TigerCraft.ench.pl

F5

lz5mfZn.png

Opublikowano

TigerCraft.ench.pl

F5

lz5mfZn.png

Opublikowano

TigerCraft.ench.pl

F5

lz5mfZn.png

Opublikowano

Serwer nie jest za dobry :(

Skads kojarze tą z neta. Słaba aktywnosc graczy

Nie polecam 

Pzdr

Opublikowano

TigerCraft.ench.pl

F5

lz5mfZn.png

Opublikowano

TigerCraft.ench.pl

F5

lz5mfZn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...