Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczony Config

-Shaggy-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shaggy, jesteś zjebany. To spolszczenie to chyba szczyt Twoich umiejętności. Oszczędź nam takich blamaży, bo to jest naprawdę nieprzyjemne.

Opublikowano

A po co to tutaj wrzuciłem debile XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jacy wy jesteście zjebani, nudziło mi się no to myślę wyrównam się z poziomem MPC XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD I WIDZE DOBRZE IDZIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

A po co to tutaj wrzuciłem debile XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jacy wy jesteście zjebani, nudziło mi się no to myślę wyrównam się z poziomem MPC XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD I WIDZE DOBRZE IDZIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przecież ty jesteś nikim.

Opublikowano

No koleś ciśniesz grubo xD wyzywasz użytkowników 'debile' a sam prosisz o pomoc z błędem w kliencie mając syserr.

W takim razie kim ty jesteś :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No koleś ciśniesz grubo xD wyzywasz użytkowników 'debile' a sam prosisz o pomoc z błędem w kliencie mając syserr.

W takim razie kim ty jesteś :D

Już mówiłem, że jest nikim.

Opublikowano

hehe z tego co widzę to ty nie masz poziomu jedynie -1 dla zajebistości

Opublikowano

@LittleBlack

Świetnie, porządek na forum musi być, tylko szkoda że nie odpowiedziałaś mi na PW dotyczące ostrzeżenia za powyższy post.

#antywarn

Siemanko.

Łapcie spolszczony config, ma ona także zmienioną ikonkę. Myślę, że wygląda teraz dużo lepiej. Niby żadne osiągnięcie, ale może komuś się przyda.

Nie niby tylko żadne. Nie, nikomu się nie przyda.

Podsumowując - słaba wstawka. Mam nadzieję, że oszczędzisz nam podobnym tematów w przyszłości.

// Masz od takich rzeczy pw, jeśli nie odpisuję, to poczekaj cierpliwie albo napisz drugi raz, zamiast tutaj się żalić i szukać poparcia wśród innych trolli. LittleBlack

417711489342956987022.png

Opublikowano

To się musiałeś wysilić, bo jesteś tak c*****y, jak Asfen.

@edit, wyłączcie filtr wulgaryzmów :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...