Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 vs. PS4 - Grafika

Salih

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić jakąś konsole ale jakoś nie widzi mi się wydać 1600zl + przynajmniej 250zl( jedna gra).

Więc pytanie moje tyczy się czy grafika między PS3 a PS4 bardzo się różni? 

Niby oglądam tą różnice ale inaczej to wygląda w TV na żywo niż na Youtube. Co waszym zdaniem brać żeby czerpać przyjemność z grania.

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

Ja bym brał PS3 z powodu gdy np, gramy w GTA Online(gta 5) to nie musimy płacić za samo granie. Inaczej w przypadku PS4 gdzie musimy płacić chyba 20 zł za abonament. Ja na twoim miejscu bym brał PS3.

Opublikowano

Zdecydowanie PS4. Szkoda Wam 15zł miesięcznie na abonament? Gry możesz sprzedać po ukończeniu. A poza tym zniżki, chmura, przeceny i co miesiąc gierki. I niech ktoś nie mówi mi, że PS4 dostaje c*****e gry w ramach abonamentu bo za cenę 150zł rocznie chcecie same hity dostawać? Indyki też są świetne przynajmniej niektóre i naprawdę warte swoich pieniędzy.

Opublikowano

Bierz PS4 i nie słuchaj głupot o grach za 250zł...  Takie ceny, to masz tylko w marketach... W necie bez problemu kupisz dużo taniej.

Dodatkowo koszt wykupienia Plusa, to tylko 195zł na rok! Czyli tyle co jedna gra.... Plusa kupisz nawet za 160zł na allegro.

PS4 posiada znacznie lepszą grafikę i ma dużo więcej możliwości/bajerów niż PS3.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Grafike miedzy ps3 a ps4 porownalbym odpowiednio do srednich a wysokich na pc. Na pewno ps4 jest lepsza konsola. Imo zeby zdecydowac sie na ktoras z konsol musisz zadac sobie kilka pytan np. jaka wage przywiazujesz do grafiki, jaki jest twoj budzet itd.

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Ja bym jednak brał PS3 jak jeszcze nie ograłeś gier ekskluzywnych.W takie gry jak Heavy Rain czy Beyond: Twoje Souls trzeba zagrać.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

A ja bym brał xboxa ;)   320 zł allegro :)
   Niby ten abonament  50 zł = 3 miesiace , ale jak gry dostajesz co miesiac teraz np  Assasin Black flag. itd
ostatnio byl wiedzmin 2

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Raczej zależy mi na grywalności i nie dużej cenie. Owszem dobra grafika by mi się przydała ale nie za cenę 1600zł + . Za ps3 dam kolo 700zl i myślę że na 40 calach będzie naprawdę dobrze się grało. 

Będzie to moja 1 konsola także w porównaniu do grafiki na PC np. W Bf4 gdzie grałem na LOW to na PS3 myślę że będzie git.

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

No to wydaje mi sie, ze PS3 jest bardziej dla ciebie. Dla casualowych graczy trzeci plej spokojnie daje rade. Powodzenia w zakupie :)

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...