Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z skinem Minecraft Premium

Niki1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej , mam mały problem :( wczoraj zmieniłam sobie skina na minecraft.net ( mam premium )  ale mam problem z tym ze ja swojego skina widze a inni gracze go niewidza :/ poczatkowo myslalam ze to cos z plikami do mc ale skorzystałam z programu do sprawdzania skinów graczy ( http://www.needcoolshoes.com/) który potwierdził ze mam zmienionego skina :/   myslalam tez ze musze troche odczekac az pliki sie załadują w serverowni mojangu ale juz czekam prawie 17 godzin  a nadal nikt niewidzi skina :/

Opublikowano

Dość dziwna sytuacja ale sprawdź czy Ci gracze nie mają 'Zyczu' ponieważ on ma własny mod na skiny i może to powodować jakieś kłopoty (oczywiście po ich stronie)

Możesz zawsze sprawdzić sam, pobierz keinett albo inny launcher włącz OBA włącz sobie serwer i zobacz :) będzie to najlepsze wyjście

TEMAT

Opublikowano

Takie głupie pytanie troche ale wybrałeś na pewno odpowiedni model skinu? Pamiętaj ze tez z 3px ramionami dziala tylko od 1.8 na 1.7 lub mniejszych będą widziec podstawowy skin ( Steve ) lub taki jaki wgrales do szablonu 1.7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...