Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać 3v3 lub 5v5 z kolegami?

THEkondi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zagrać mecz prywatny z kolegami 3v3 lub 5v5 ale do końca nie wiem jak to zrobić. Może są jakieś komendy na uproszczonym aby nie dało się przenikać przez graczy i oglądać graczy przeciwnej druzyny po śmierci? Czy jedynym rozwiązaniem jest tu wykupienie serwera?

KSPHiLT.png

Opublikowano

Możecie założyć serwer lokalny / postawić na jakimś darmowym hostingu, a potem wpisujesz w konsole:

exec gamemode_competitive

I masz ustawienia jak na turniejowym. 

he?

Opublikowano

Wiecie co, jakiś darmowy hosting to dobry pomysł, ale rzecz w tym aby nie lagowało. Ten program SteamCMD GUI byłby ok, gdyby koledzy coś ogarniali a takto trzeba będzie im tłumaczyć :v

Ogolnie znalazłem te komendy:

mp_forcecam 1

mp_solid_teammates 1

mp_maxrounds 30

tylko brakuje mi komendy aby nie było pancerza i defusera na początek. Da radę?

I czy macie propozycje jakiegoś darmowego hostingu?

KSPHiLT.png

Opublikowano

Lepiej wynając testowy serwer od firm które proponują wykupienie serwera :)

Np: Piszesz do 1shot1kill  na adres mail z prośbą o udostępnienie serwera testowego cs:go  ( taki serwer jest zazwyczaj na 6 godzin lub 1dzień, po tym terminie się usuwa)

Jeśli pomogłem zostaw  Lubie To

Opublikowano

Wiecie co, jakiś darmowy hosting to dobry pomysł, ale rzecz w tym aby nie lagowało. Ten program SteamCMD GUI byłby ok, gdyby koledzy coś ogarniali a takto trzeba będzie im tłumaczyć :v

Ogolnie znalazłem te komendy:

mp_forcecam 1

mp_solid_teammates 1

mp_maxrounds 30

tylko brakuje mi komendy aby nie było pancerza i defusera na początek. Da radę?

I czy macie propozycje jakiegoś darmowego hostingu?

Możesz zamówić serwer testowy na 1-24h (np. tu http://www.servhost.pl/test_servers.php) lub możesz kupić jakiś tani serwer 10 slotowy (np. na 1shot1kill taki serwer kosztuje 20zł) i podłączyć do tego ebota - http://public.ebot.wedeho.be/

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ok postaram się coś ogarnąc z tymi hostingami. Tylko mam pytanie:

Czy jest taka komenda żeby na uproszczonych nie było odrazu pancerza i defusa tylko trzeba samemu kupic?

KSPHiLT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...