Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] [Ro] New Private Serwer - SkyMetin2

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wymyśliłem ale nie jestem pewnien na 100%.... bo na bank by nie kupili dedyka i jak im serwer padł to zaraz dedyka wyrzucają na śmietnik...

Opublikowano

Febemte czy jak mu tam ma skillhacka. Dzieciak miał ze mną solo i miał DUSZKA i CZAROWANE

PanMordoru też ma. Niewielu nie ma tyle powiem.

Do tych co mają. ŻENADA

Daj + albo -

Dla mnie nie ma żadnej różnicy.

Opublikowano

Nie wiem ja z nim wczoraj pisałem zanim zacząłem grać i tak mi napisał ... a to jak z tą gildią i gdzie gramy ? :> np. w Jinno GM wczoraj ok 22 jakiegoś polaka za skillhacka zbanował ;P ....

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Nie no, sorki za offtopic ale ja już nie wytrzymam.... Ma ktoś jakiś fajny server gdzie niema tych jebanych Polaków (chodzi o /\/30), najlepiej żeby jacyś zaufani polacy byli tylko... I co niema o nim tuta? Server może być w stylu: NewStyle2, SkyMetin2, itp. Proszę o pisanie na PW.

PS. Nie obrażam polaków, mi chodzi o dzieci które rozwalą każdy server.....

Opublikowano

@up nie znajdziesz takiego serwera (chyba) ... zawsze jakieś nieogarnięte dzieci wejdą ...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

na glownej stronie pisze ze zrobili reset kont zeby zagrac trzeba zrobic nowe ale niewiem czy nowe spolszczenie tez bo zrobilem i nie dziala .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...