Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chłodzenie

Gość dreax123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie chłodzenie pod procesor intel core i5-2500? aktualnie mam intel e97379-001 i temperatura wynosi tyle

Mysle ze to za duzo, jakie chlodzenie kupie do 80zł żeby temperatura nie przekraczala 45 stopni i zeby chlodzenie bylo ciche?

post-681017-0-83967300-1428104068.png

Opublikowano

Gdy temperatura doszla do 80 stopni to zdjalem wszystko i wymienilem paste, teraz jest maksymalnie 70 ale przy 80 ciepło po zdjeciu obudowy bylo odczuwalne z daleka

Jezeli rzeczywiscie 70 to malo to moze sie wstrzymam z wymianą ale moze niech jeszcze ktos sie wypowie

Opublikowano

Jest duza roznica miedzy tymi chlodzeniami tak wogole? czy znikoma? bo cena nie duzo sie roznia

Nowicjusz
Opublikowano

Rozmiar i rozmiar wentylatora, waga

Nie lajkuj moich postów chyba że naprawdę zasłużyłem!

Kto sobie wykonał lub zamówił biurko stojące ?
Morele nie ma monopolu na podzespoły ani na najniższe ceny - np. X-KOM montuje za darmo (dla leniwych)

Nowicjusz
Opublikowano

I wydajność, sposób mocowania.

Zabiłeś mnie xD ^_^

Morele nie ma monopolu na podzespoły ani na najniższe ceny - np. X-KOM montuje za darmo (dla leniwych)

Opublikowano

Zabiłeś mnie xD ^_^

To wychodzi na to ze nie oplaca sie przeplacac na Fere 2

Nowicjusz
Opublikowano

Osobiście bym brał choćby ze względu na 120mm wentylatory bardziej uniwersalne niż 92mm

Opublikowano

Wezme spartana, duzo prosciej go zamontowac i prawdopodobnie zmiesci mi sie w obudowie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już było to wałkowane. Spartan pro lub raijintek aidos.

Cos z toba nie tak?

Myslisz ze wchodzilbym na swoj temat po to zeby jeszcze raz dostac odpowiedz "kup spartana" ? Przeciez wiadomo ze jezeli pytam ponownie to chcialbym zeby ktos podal co innego niz bylo przedstawione wyzej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...