Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seorian [PvP]

.Vir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer caly czas off, raczej do usuniecia, wlaczony raz na tydzien(moze kiedys).

Co do usunięcia?

Mózg sobie usuń..

dziala serwer czy nie?

Będzie działał, Turon chodzi do pracy więc taka przerwa była.

DPFt2G3.png

Opublikowano

Serwer już pare dni off, do usunięcia.

Mózg sobie usuń, i nie spam..

Server to jednak gówno, nikt się nim nei zajmuje, już na samym początku był skazany na porażkę. Do zamknięcia. 

Zamknij sobie sam mózg. Turon też człowiek, to nie jest maszyna którą można manipulować. Poczekacie, będziecie cierpliwi - Turon jak będzie, to odpali..

Opublikowano

Proszę o zaprzestanie spamu w temacie. To, że serwer off to każdy wie po tym, że Administrator nie włącza serwera.

Prosiłbym uzupełnić w prezentacji w jakich godzinach będzie odpalany serwer jeśli są takie problemy z czasem.

Opublikowano

Nic nowego nie dodane na serwer.Sety broni i zbroi już stare. Moglibyście dodać coś unikalnego.Prezentacja krótka.Nie zgram.

sds.jpg

Opublikowano

Off, do zamknięcia.

To nie ty o tym decydujesz, jeśli to hamachi to może być odpalany przez 2 godziny dziennie a skoro administrator twierdzi, że serwer nadal istnieje to zapewne tak jest. 

Opublikowano

Off, do zamknięcia.

Piszesz dzisiaj 4 post o takiej samej treści, daruj sobie..

DPFt2G3.png

Opublikowano

Ehhh kiedy on bedzie?! Chce wbić wywalić eq ... Taka prawda serwer nie wypał :/ Casidie to było coś ... Jakiś administrator zawsze w grze ;/ Tego brakuje ... a nie takie shity jak teraz wychodzą.

Opublikowano

Tak, ale tutaj administratorowie to popierają, serwer off już dobrych kilka dni, a atre*a(prezentacja/zapowiedz), jest wywalana po paru minutach od wrzucenia pod pretekstem, ''Atre*a złodzieje".

Opublikowano

Ehhh kiedy on bedzie?! Chce wbić wywalić eq ... Taka prawda serwer nie wypał :/ Casidie to było coś ... Jakiś administrator zawsze w grze ;/ Tego brakuje ... a nie takie shity jak teraz wychodzą.

No no no :3 ktoś mi tu wspomina mój serwer :3 Casidie powstanie znów jak ogarne swoje sprawy aby miec czas dla was :)

Co do serwera jeśli jest ON to polecam prezentacja miła dla oka chodź strasznie uboga. Miłej gry :)

Pozdrawiam razem z Erionem ;) 

5397014285287331016689.jpeg

Opublikowano

Wszystko off jest. Admin chyba zdał sobie sprawę że re pliki to nie wypał :D

Pliki nie sa "nie wypalem" kazde pliki sa dobre tylko trzeba wiedziec co sie chce zrobic a nie full gotowca wypuszczac i happy :)

No no no :3 ktoś mi tu wspomina mój serwer :3 Casidie powstanie znów jak ogarne swoje sprawy aby miec czas dla was :)

Co do serwera jeśli jest ON to polecam prezentacja miła dla oka chodź strasznie uboga. Miłej gry :)

Pozdrawiam razem z Erionem ;)

5397014285287331016689.jpeg

:33

Nie wiem co ten serwer tu robi skoro wgl go nie odpalaja ale skoro admin twierdzi ze jest online to moze... moze...

8999514546913221016689.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...