Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3x kliknięcie

Hanataji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Posiadam mysz z potrójnym kliknięciem, niestety nie działa w grach, na pulpicie itp tak ale w grach działa jak jedno klikniecie (pestka).
Wie ktoś co dolega? :/ Jeżeli nie to czy jest jakiś skrypt na np ŚPM żeby robił to co ten guzik? I czy taki skrypt jest legalny.

Netec Genesis G55

9cb1d98d5ebea49ce20d90e68efcf7fa.jpg

Opublikowano

Proponuję zaktualizować sterowniki myszki albo poszukać programu do myszki.

Ja mam A4TECHa i przyciski 2x i 3x nie działały, dopóki nie zainstalowałem programu do myszki, u mnie to Bloody5, u Ciebie powinno być coś podobnego.

"Niech ryczy z bólu ranny łoś...."

Opublikowano

Spróbuj programem DriverEasy 4.9.1 zaktualizować sterowniki, czasami jest tak, że wykrywa sterowniki do myszki, albo spróbuj podpiąć mysz pod inny USB.

Opublikowano

Spróbuj programem DriverEasy 4.9.1 zaktualizować sterowniki, czasami jest tak, że wykrywa sterowniki do myszki, albo spróbuj podpiąć mysz pod inny USB.

to nic nie da, jak producent myszki nie dostarcza sterownikow to skad je pobierze? sprobuj skorzystac z jakichs programow typu AHK do zrobienia tego ;-)

hiFG4ZA.png

Opublikowano

to nic nie da, jak producent myszki nie dostarcza sterownikow to skad je pobierze? sprobuj skorzystac z jakichs programow typu AHK do zrobienia tego ;-)

Czy za to nie dostane VACa?

Opublikowano

AHK, który jest ustawiony na 3x klik nie ingeruje w pliki .dll i .exe gry. Według mnie, nie będzie za to VACa, ludzie na forach piszą(wystraczy wpisać autohotkey ban cs go), że za to nie ma VACa....

Opublikowano

Dzięki za pomoc ^^
PS Ma ktoś pod ręką taki skrypt żeby w ŚPM było te klikniecie? 

ZNALAZŁEM:
Uruchamianie  0 (zapis tekstowy: zero) pestkowanie: ŚPM

0:: Hotkey, $MButton, Toggle
MButton::
Loop
{
SetMouseDelay 70
Click
If (GetKeyState("MButton","P")=0)
Break
}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...