Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do cs:go

Ganji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Jakie słuchawki polecacie do Cs:go Nauszne czy dokanałowe ?

Jeśli takie to czemu ? i jaki model polecacie wybrać ? 

Chciałem kupić Kraken Chroma 7.1 Ale czy cena jest równa jakości ? 

Czy jest sens kupować słuchawki za 350 zł skoro inne o 200zł tańsze maja taki sam efekt ? 

Powiedzcie co myślicie i ktore słuchawki mi doradzacie

SYBERIA ODPADA

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Nauszne, kiedyś tu pisał typ który miał dokanałowe za 100 i nie wiedział z której strony idzie przeciwnik.

Jak dla mnie nauszne są wygodniejsze i lepsze.

Dlaczego siberia odpada?

Dobre słuchawki v2.

Superlux hd330 ok. 150zł / superlux hmc631 ok. 260zł

Nie ma sensu kupowania słuchawek droższych które mają taki sam efekt co tańsze, wydawanie kasy w błoto.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Hmmm, skoro siberia v2 odpada to polecam HyperX Cloud I lub II. Bardzo wygodne słuchawki, z dobrym mikrofonem. Oraz Razer Hammerhead Pro, są to słuchawki dokanałowe, miałem na nich przyjemność kilka razy pograć i również są bardzo dobre.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nauszne, kiedyś tu pisał typ który miał dokanałowe za 100 i nie wiedział z której strony idzie przeciwnik.

Jak dla mnie nauszne są wygodniejsze i lepsze.

Dlaczego siberia odpada?

Dobre słuchawki v2.

Superlux hd330 ok. 150zł / superlux hmc631 ok. 260zł

Nie ma sensu kupowania słuchawek droższych które mają taki sam efekt co tańsze, wydawanie kasy w błoto.

No własnie siberia odpada bo czytałem duzo opinii w ktorych ludzie pisali ze Cena>jakosc dzwieku

Opublikowano

mam superluxy hmc631, ale musiałem kupic lepszą karte dzwiekową zeby byl mieć dobry dźwięk

Czyli do tych słuchawek trzeba wymieniac kartę dźwiękową na lepsza ?

Opublikowano

Ja mam słuchawki za 20zł - i powiem że wszystko słyszę. Z której strony idzie przeciwnik itd. Tak samo mikrofon - zero szumu. nazywają się e5 axiom.

Opublikowano

Czyli do tych słuchawek trzeba wymieniac kartę dźwiękową na lepsza ?

Ogólnie jeżeli masz słabą kartę dźwiękową, to słuchawki nic Ci nie dadzą.

Karta > Słuchawki.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ogólnie jeżeli masz słabą kartę dźwiękową, to słuchawki nic Ci nie dadzą.

Karta > Słuchawki.

Dokładnie tak.

Najlepiej kupić jakieś superluxy i karte zamiast np. hyperx 

chyba ze ma sie pieniadze na sluchawki za 350 i karte za 200

Opublikowano

Kup plantronicsy swego czasu dużo proplayerow uzywalo ich głównie Polacy ja też ich używam i często mowie do kumpli jak go kurs nie usłyszałeś a oni maaja(siberia v2)

Opublikowano

A ja Ci moge polecić słuchawki z Kauflandu za 20 zł :) Wydawanie 200 zł na to żeby słyszeć w lepszej jakości że ktoś mi rucha matke to nie jest opłacalny interes, a słuchawki jak i mikro sie sprawują b. dobrze.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

A ja Ci moge polecić słuchawki z Kauflandu za 20 zł :) Wydawanie 200 zł na to żeby słyszeć w lepszej jakości że ktoś mi rucha matke to nie jest opłacalny interes, a słuchawki jak i mikro sie sprawują b. dobrze.

Bo na twoim poziomie ci to wystarczy, masz chujową kartę + słuchawki, nie chodzi tylko o jakość tego co słyszysz.

Superluxy są okej, polecam większość modeli.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Ja używam Superlux HD681 za 100zł. Wszystko w nich słychać idealnie. Nie ma się do czego przyczepić. Spadły mi milion razy i nic im nie jest. Kabel jest gruby i mimo, że czasem nim szarpnę odchodząc do komputera, to wszystko jest na swoim miejscu i działa. Mają duże muszle i nachodzą na całe uszy, a to daje super wygodę. Nie trzeba nic regulować, same się dopasowują do głowy dzięki takim 'ściągaczom'.

Mi wystarcza do grania w cs:go, do grania w inne gry, słuchania muzyki - do wszystkiego co możliwe.

Nie wiem, co mógłbym więcej od nich wymagać, skoro dają mi zupełnie wszystko, co potrzeba i w tym momencie mówienie "aaa bo tobie to wystarczają" jest co najmniej dziwne. Tak, mi starczają, bo jest w nich wszystko elegancko.

Jednak jak masz zintegrowaną kartę dźwiękową, to dokupiłbym inną, bo sam miałem problem z tym, że dźwięk nie był oszałamiający, ale takie właśnie

są te karty. A teraz wszystko luksus. ;)

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...