Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was małą sprawę.Bo nigdy nie grałem w L2 to nie wiem jak wgrac priv serwer. I tu jest sprawa czy może ktoś mi napisać jak wgrać priv serwera do L2 to jest tak jak na innych grach ?? Że się instaluje gre ale nie patchuje? i wrzuca priv serwer??

Za pomoc oczywiście będzie +

Opublikowano

Zazwyczaj wszystko jest opisane na stronie priva, jeżeli sobie jakiś upatrzysz to w zakładce connect powinno być wszystko wyjaśnione, co i jak ściągnąć.

Zazwyczaj jest to ściągniecie i zainstalowania klienta gry, skopiowanie patcha podanego na stronie serwera i to wszytko ;) Czasem nawet nie potrzeba rejestracji.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szukamy serwera l2, wybieramy kronikę np interlude sciagamy ja z gameshell lub innego mirrora wchodzimy na stronę hopzone szukamy servera interlude rejestrujemy się u nich na stronie ściągamy patcha usuwamy stary system i wklejamy ten z patcha bądź instalujemy go do lineage2 folderu odpalamy grę przy pomocy l2.exe wpisujemy id i password i tu zaczyna się nasza przygoda z gra życzę milej gry pomoc na stronie www.pmfun.com lub jak coś nie jasne proszę o pm

chaotic.jpg
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...