Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No oczywiście, że Nostale DE

Hi I'm Sky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji, że wszyscy zachwalają ten serwer stwierdziłem, że muszę zagrać. Posprawdzałem ceny z nb i pomyślałem, że trochę ciężko będzie zarobić na niskich lvl. Wełna tania, zielone odłamki tanie, po dłuższym przeglądaniu wyszło na to, że najlepiej sellać pieczątki cuby (o ile schodzą, nie wiem). Myślę ,że można nawet nieźle zarobić na cp 26 bodajże, te z perłami ciemności skoro ceny są takie niskie to sellanie pereł  nawet u npc może być opłacalne.

Co Wy o tym myślicie? Może podacie mi jakiś sposób  :D?

@Edit

dodatkowo jak spytać kogoś czy da buffy?

tak po prostu "kann ich buffs?" ?

Opublikowano

Za sp1 na glacy jest insta ban.

Polecam ziarna mocy. Za 99 masz ~40k. Ja wyciągałem na tym 1kk w godzinę. Obecnie zarabiam na innych rzeczach po 40kk dziennie i nie narzekam (nie...nie pisz do mnie o moje metody bo i tak znają ją 2 osoby i nikt więcej się o nich nie dowie)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Ziarna mocy najlepiej dropia za ml na poziomach 1-12. Jeśli potrafisz wykorzystać tą informację to nie mogę zrobić nic innego aniżeli życzyć owocnej pracy :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Wiecie czy może jest taki bot, który będzie działał w kilku oknach nostale lub na kilku kontach na windowsie :D?

Już wiecie co chciałbym zrobić xD

NosBot działa chyba na 2 okna nostale jest gdzieś na tym forum. Możesz również użyć jakiejś wirtualnej maszyny czy coś. :v

Opublikowano

Zapewne na bocie chyba, że wolisz sobie dropić sam za ml przez kilka dni. :v W razie czego ban poleci na nupka z 10 poziomem. 

na bocie to chyba też nie możliwe bo wchodzi jakieś 25 stacków na 1h - chyba że kilka kont na raz

Opublikowano

na bocie to chyba też nie możliwe bo wchodzi jakieś 25 stacków na 1h - chyba że kilka kont na raz

uroki wirtualnego systemu. 30 botów w jednej chwili :) jedyny problem to popyt na ziarna. Ale to jest naprawdę duże. ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

za robienie sp1 na glacy jest ban a co do zarobku zrób sp1 i pieczatki cuby.A co do klasy woj ma strasznie drogie sp :/ ,ale nie powinno to być problemem :) P.S na 40-49 rób xysa bo zarobek epicki  B)  300k jedna pieczec a koszt zrobienia jednej to maxymalnie 100k + 20 minut wolnego czasu.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Uczeń
Opublikowano

A nie dojdą po ip podczas bocenia ziaren na PL/DE? Mi na EN nostale zbanowali ponad 20 kont, z czego na połowie nigdy bota nie odpaliłem... :angry:

18706.png
Opublikowano

A nie dojdą po ip podczas bocenia ziaren na PL/DE? Mi na EN nostale zbanowali ponad 20 kont, z czego na połowie nigdy bota nie odpaliłem... :angry:

pewno na tym samym e-mail miales :D ja dostałem na ip ale tylko do rejestracji.innych kont z tego ip mi nigdy nie zbanowali :) 

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Uczeń
Opublikowano

Nie miałem tego samego emailna na wszystkich kontach, w smie zakładałem konta z 4 różnych maili, ale i tak dostałem :(

18706.png
Opublikowano

Nie miałem tego samego emailna na wszystkich kontach, w smie zakładałem konta z 4 różnych maili, ale i tak dostałem :(

Liczy się IP ostatnie używane na koncie

wiem coś o tym, dostałem bana na 38 kontach. Miłe uczucie? nie. ale kto by za 11 lvl'ami płakał :)

tymbardziej, że na siebie zarobiły ;)

r9n9FM7.jpg

Uczeń
Opublikowano

Mi troche było szkoda konta magazyniera :( ale i tak dżo nie osiągnełem na Nostale EN xD

18706.png
Opublikowano

Polecam rajdowanie , aktualnie na tym jedyny zarobek na low lvl'ach . Nawet od niechcenia zarobisz 1kk dziennie ;_; .A następny sposób to resell i tyle .

wkb bitte starczy :P lub buffen bitte 

Opublikowano

tak z dupy napisze w tym temacie że nasza Administracja ma wywalone na wszystko co się dzieje ,ponieważ latałem po NosVile teleportując się co parę kratek (tak to się mówi?)

od rana i bana na razie nie dostałem ,także luz... Zobaczymy czy wgl dostane ;D

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Rób rajdy (najbardziej opłacalne na DE wg mnie) oraz pieczątki Cuby - sam na nich zarabiałem w przeszłości. :)

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...