Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ten zestaw wystarczy na 5lat

RoZZei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie czy komputer od firym Origin genesis z 2 kartami gtx 970 wystarcza mi na 5lat bez zmiany?

zwi17b.jpg                   NeverBeAlone

Opublikowano

Na oko to umrzeć można ;) Zresztą dla każdego definicja słowa "starczy" jest inna. Dla jednego zejście poniżej Ultra będzie oznaczało, że sprzęt jest do bani, dla innego płynne niskie będą ok.

Ogólnie gotowce od Origins są strasznie drogie. Lepiej byłoby złożyć sobie składaka. Mieszkasz w PL? Jaki masz budżet?

Opublikowano

@Velociraptorus

Narazie mam 5tys ale do wakacji zbiore z 20k 

Tylko ze w wakacje mam zamiar kupowac kompa bo narazie nie mam czasu

A narazie szukam jakiegos zestawu

zwi17b.jpg                   NeverBeAlone

Nowicjusz
Opublikowano

Ile w PLN wychodzi z chłodzeniem wodnym ?

Nie lajkuj moich postów chyba że naprawdę zasłużyłem!

Kto sobie wykonał lub zamówił biurko stojące ?
Morele nie ma monopolu na podzespoły ani na najniższe ceny - np. X-KOM montuje za darmo (dla leniwych)

Opublikowano

Ile w PLN wychodzi z chłodzeniem wodnym ?

Ale co dokładnie? Moja propozycja? No, dodaj z 500 lub więcej zloty na blok dla titanow, kolejne bloki na plyte, procesor i chipset, chlodnice, pompki. rezerwuary, wentyle, na samo wodne Ci wyjdzie z 3k (licząc, że chcesz wodować karty)

­

Opublikowano

titany są nie opłacalne według mnie lepiej było by zrobic sli z gtx 980 lub poczekać na nowe karty od amd i zobaczyć co oni pokażą.

Opublikowano

titany są nie opłacalne według mnie lepiej było by zrobic sli z gtx 980 lub poczekać na nowe karty od amd i zobaczyć co oni pokażą.

W 4k titan > sli 980, a full hd na jedno wychodzi.

­

Nowicjusz
Opublikowano
Ale co dokładnie? Moja propozycja?

Nie miałem na myśli "Origin genesis z 2 kartami gtx 970"

Morele nie ma monopolu na podzespoły ani na najniższe ceny - np. X-KOM montuje za darmo (dla leniwych)

Nowicjusz
Opublikowano

Mówię cały czas o zestawie który sprzedają (o którym pisał autor) nie o elementach chłodzenia wodnego (blok, pompa, radiator...) 

Opublikowano

Mówię cały czas o zestawie który sprzedają (o którym pisał autor) nie o elementach chłodzenia wodnego (blok, pompa, radiator...) 

No a ja mówię o zestawie autora, umiejętność czytania taka trudna.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...