Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry

Sar0k@z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się wracać? Interesują mnie tylko światy zwykłe. Wszystko od nowa (dzięki Salem za perma za nic :) ). Nie mam zamiaru wydawać hajsu na SŁ, bo ta gra nie jest tego warta.

Opublikowano

Opłaca się :) Ja zacząłem grać od nowa Palkiem Jeszcze nigdy nim nie grałem :) Jak zagrasz na Zorzy to pisz Będziemy wspólnie na e2 chodzić ;DD

Opublikowano

Margonem, to zawsze będzie margonem, co może się zmienić, hymm...Większa ilość światów ;l Radze zacząć gre, wejść na forum i pomagać graczom, wtedy dostaniesz reputacje.Jak będzie rekrutacja na światy prywatne, to zawsze będziesz mógł złożyć podanie.

sds.jpg

Opublikowano

Właśnie dla tego nie chcę w to grać teraz. Dostanę współa u kumpla i bd u niego grał. Ta gra to 100% pay2win. Bez SŁ gówno zrobisz. Dziękuję za odp. Do zamknięcia.

@Up:

Na privach nie chcę grać bo tam jest trudniej niż na zwykłych. Może nie na wszystkich, ale tam gdzie jest kilka klanów po 50+ osób to nie da się nie mieć wrogów. Albo masz klan i masz kilka wrogów mniej, ale reszta Cię klepie, albo nie masz klanu i wtedy klepią Cię wszyscy. Na privach jest mniej osób, przez co, prawda, ceny mniejsze, ale itemków eventowych nie kupie.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dorobiłem się 3 legend wydając przez 4 lata 40 smoczych łez, można? Można

Opublikowano

Moje konto w grze ma 1800 dni, nie polecam wracać, bo nie ma do czego. Teraz klany są nastawione pod E2, wszystkie eventy to głównie jakieś syfy za SŁ a ludzie to 8-12 latki, kiedyś to można było pokosić z eq uni a teraz takie mając nie zabierze się nikomu 1% przez te śmieszne eq, administracja sama zniszczyła sobie gre. Eldo.

Opublikowano

Nie polecam Ci tam wracać. Margonem to gra komercyjna, lub dla jakiś no-life. Bez ładowania w SŁ daleko nie zajdziesz. Dużo ludzi może twierdzi inaczej, ale na dłuższą metę zmieni zdanie ;) Jedynym plusem jest to, że możesz na forum zdobyć "szacunek" wśród innych. ­

Byś się wziął za pisanie artykułów :D

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fakt, że margonem jest już grą p2w, jednak powróć do gry a możesz nawet do oldmargo powrócić i zobaczyć jak było kiedyś! :) Myślę, zę oldmargonem nie jest grą p2win !

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...