Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co i jak na PBE?

BodySoul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Właśnie na moje zbanowane konto w lolu za L# dostałem wiadomość, że zostałem przyjęty na serwer PBE i mam pare pytań.

1. Co się robi wgl na tym PBE ?

2. Ile będę na nim ?

3. Jaki jest tam system meczy ?

Opublikowano

Jest to taki serwer testowy.

Testujesz tu różne postacie i nowinki, które mogą, ale nie muszą być dodane (masz farta że masz zapro)

Ale dziwne że na zbanowane, bo żeby być testerem, trzeba cyt. "Posiadać w miarę pustą kartotekę banów i skarg."

Opublikowano

Jest to taki serwer testowy.

Testujesz tu różne postacie i nowinki, które mogą, ale nie muszą być dodane (masz farta że masz zapro)

Ale dziwne że na zbanowane, bo żeby być testerem, trzeba cyt. "Posiadać w miarę pustą kartotekę banów i skarg."

No to dziwne bo przed permem dostawałem ban za banem ;D

Dziękuje wszystkim za pomoc.

Opublikowano

Witam. Właśnie na moje zbanowane konto w lolu za L# dostałem wiadomość, że zostałem przyjęty na serwer PBE i mam pare pytań.

1. Co się robi wgl na tym PBE ?

2. Ile będę na nim ?

3. Jaki jest tam system meczy ?

1. PBE - Public Beta Environment. Serwer testowy Riotu, który został stworzony w celu testowania jakości i wydajności postaci, przedmiotów, które mają/mogą być dodane na serwery globalne. 

2. Jak długo chcesz lub dopóki nie zamkną PBE :P 

3. Taki, jak na globalu z tym, że pingi są o wiele wyższe. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeszcze kilka pytań:

1.Jak będę grać np. rankedy to będzie mi dobierać ludzi którzy grają z regionu PBE czy np. z Europe Nordic/East itp itd.

2.Jak mam te 40 k ip i 90 k pz to jak sie wyczerpią to już nie będę miał ich czy mi się zrespią ?

3. Czemu niektóre postacie kosztują 1 pz, drupie 450, itp itd ?

Opublikowano

Jeszcze kilka pytań:

1.Jak będę grać np. rankedy to będzie mi dobierać ludzi którzy grają z regionu PBE czy np. z Europe Nordic/East itp itd.

2.Jak mam te 40 k ip i 90 k pz to jak sie wyczerpią to już nie będę miał ich czy mi się zrespią ?

3. Czemu niektóre postacie kosztują 1 pz, drupie 450, itp itd ?

1. Tylko PBE, server PBE to PBE więc tak naprawdę spotkasz osoby z różnych państw. Możesz miec duży ping bo serwer z Ameryki

3. Tego nie wiem, ale odrazu Ci mówie, że wchodzisz w zakładke Bundles i kupujesz za 1k rp wszystkie postacie ;)

Opublikowano

Dzia za pomoc. I tak zapewne nie będę tam grać za względu na ping (230), ale przydało mi się info ;D

Mozesz mi oddac konto.: 3. A jezeli nie to polecam ci sprzedac na ePvp albo na gieldzie zarobisz ok. 80-90 zl.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...