Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przekierowanie domeny na serwer, stronę WWW i Ts'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem: Zrobiłem serwer minecraft, stronę www i TS 3. Chciałbym żeby można było się łączyć do tego przez jedno IP (surviland24.pl). Na początku jak był sam serwer to było wszystko OK. Ale gdy doszła strona to zaczęły się problemy. strona działa, ale już ip na serwer nie.

Naprawiłem i działa domena na serwer i strona internetowa. Problem jest w TS. Napiszcie jak przekierować domenę ts.surviland24.pl na IP xxx.xx.xxx.xxx Pls.

Za sensowne odpowiedzi daje lajki!!!

2.png

Opublikowano

Teraz to już nic nie wiem. Proszę gdyby ktoś napisał jak to wszystko zrobić, żeby do TS3, serwera MC i strony WWW można było się łączyć Jednym IP: surviland24.pl  Proszę o pomoc. W linku podaje jak to mam wszystko.

https://drive.google.com/file/d/0B2n7rUJus0WbbmpzYURWUmUxZU0/view?usp=sharing

Jeśli czegoś potrzebujecie to piszcie. :)

Będę bardzo wdzięczny osobie, która rozwiąże mój problem.

2.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jednym IP: surviland24.pl 

Jak dla mnie to niemożliwe nie ingerując w kod/nie generując błędów, bo jeżeli uruchomisz 3 serwery na 1 porcie, to jak na TS3 wybierzesz to twoje surv(..)24.pl, to próbujesz się połączyć z 3 serwerami, WWW, TS3, Minecraft.

są 2 opcje:

ts3.surviland24.pl - ts3
mc.surviland24.pl - server
surviland24.pl - www

lub (gołe porty bez subdomeny)

surviland24.pl:25565
surviland24.pl:45665
surviland24.pl:85665
Opublikowano

OK, dziękuję za odpowiedź. Mi też się to wydaje niemożliwe, ale serwery i strony takie jak  sk..f'a albo jakieś inne mają to samo IP co www(mogę się mylić). Uważam, że to niemożliwe i temat można zamknąć.

2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...