Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch.

SeXyPlAyBoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie do tygodnia.

Jeżeli grałeś dziennie po 1 mm to nie otrzymasz OV, ponieważ trzeba otrzymać bodajże 12 - 15 raportów aby trafić do OV.

A te raporty podobno resetują się co 1 dzień.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Pewnie do tygodnia.

Jeżeli grałeś dziennie po 1 mm to nie otrzymasz OV, ponieważ trzeba otrzymać bodajże 12 - 15 raportów aby trafić do OV.

A te raporty podobno resetują się co 1 dzień.

Ponoć trzeba dostać >9 reportów :P

Nie jest to jakoś ustalone, możesz dostać jutro, albo równie dobrze za tydzień. Zależy to od tego kiedy ktoś obada Twoje demko, da, że jesteś odpałem i kiedy volvo je jeszcze raz sprawdzi. ;)

Opublikowano

Więc wytłumacz mi jak ludzie z aimem, którzy strzelają w ziemie i zabijają wszystkich nie mają banów :) 9 reportów i co 24h się kasuje. Grasz z kolegą, dostaniesz max. 8 reportów, czekasz 24h i yolo. 

PS Jeśli jedna osoba zreportuje Cię 100 razy to i tak liczy się jako raz.

Opublikowano

Nie wiem kto w ogóle wymyślił, że trzeba otrzymać 9 reportów. To jest totalna bzdura. Gdyby takie coś naprawdę było, cziterzy nie dostawaliby banów.

Ale tak jest :) Dodatkowo w LEM - Global ten limit jest zwiększony do 18. Jest to najprostszy overwatch bypass.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...