Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@groza1234 @xMNx

Dzięki za pozytywną opinię ! :)

Zapraszam na serwer =D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do prezentacji dodana została reklama serwera wykonana przez Panne Lotte [ link możecie znaleźć z temacie ]

Na serwerze pracujemy nad dodaniem Targu. Będzie on działał na zasadzie własnego sklepu, tak więc każdy będzie mógł otworzyć swój sklepik i sprzedawać co zechce za cenę jaką sam ustali. Nie będzie to plugin na bazary lecz zbudowane przez nas małe sklepiki, na każdym cuboid i tabliczka z możliwością wykupienia na określony dzień. Kiedy już kupisz swój stragan możesz dodać tam tyle skrzynek ile tylko się zmieści, robisz sklep i sprzedajesz.

;-)

Opublikowano

Serwer dobry, prezentacja już niezbyt.
Zmień trochę ją wizualnie, mniejszy tekst i będzie wszystko ładnie :) 

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Froztie no mógłbym zmienić te napisy informacje itd jednak nie jestem żadnym grafikiem wątpię, że coś lepszego zrobię a co do reszty to moim zdaniem czcionka jest dobra, jest przejrzyste i czytelne. Mimo wszystko dzięki za opinię, może coś pozmieniam ;-)

;-)

Opublikowano

@timuslala na wyspie startowej są 3, nie ma opcji by ich nie było. Jeśli potrzebujesz więcej bądź tamte gdzieś zapodziałeś możesz :

a) scraftować je - crafting pokazany jest na spawnie

b ) kupić u NPC. Za cobblestone lub stone wymieniasz się u NPC za SkyDolar'y a za tą walutę u drugiego NPC kupujesz stoniarki. NPC są na samym środku spawnu ;)

;-)

Pasjonat
Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer , ATMOSFERA POTEZNIE ZAJEDWABISTA , Dorosli admini , kozackie wyspy, ogólnie jest jak za starych dobrych czasów :) Grindery , Golemiarki , Farmy kaktusow na wszystkim da sie zarobic <3

Pomogłem ? Zostaw + :) To Cię nic nie kosztuje :D

Opublikowano

@wsc dzięki za pozytywną opinię !

Serwer rozwija się w dobrym kierunku, dziś najwięcej było 27 osób ! :-D

;-)

Opublikowano

Rozwiązałem problem robiąc multikonto na tym multikoncie robiąc wyspe wywalając 3 stoniarki na spawna i zbierając je na swoim koncie.

(powinniście dać jakiś plugin aby nie było 2 kont na 1 ip)

Opublikowano

@timuslala nie uważam żeby było to konieczne, raczej nikt nie zrobi sobie 10 kont czy więcej bo to nie serwer pvp gdzie liczy się ranking a często się zdarza, że ktoś gra z bratem / siostrą / kuzynem i były by problemy ;>

;-)

Opublikowano

@ref

Zapraszam na Serwer ! : )

;-)

Opublikowano

Na serwer został dodany targ. Każdy gracz za podaną kwotę może kupić swój stragan i sprzedawać tam itemki jakie  tylko chce za cenę jaką sam ustali

Dodaliśmy zmianę spawner'a dla każdego. Od dziś każdy sam może zmienić sobie spawner na moba jakiego tylko zechce, oczywiście za wymaganą opłatą. Wszystko znajduje się pod komendą /spawner.

Zapraszam na serwer! : _ )

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...