Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnderBox.PL

bekir1231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo(1).png

informacje(3).png

» ADRES IP: EnderBox.PL

» SLOTY:  500

» AUTORYZACJA: PREMIUM / NON - PREMIUM

» WERSJA: 1.7.2,1.7.4,1.7.5

» TYP SERWERA: survival, easyhc, creative

» STRONA: EnderBox.PL

administracja(1).png

Własciciel Songo

HeadAdmin TheAdrianPL2

Admin Viaderk0

Helper Niepokroo

Helper Pankolor

Helper sartael1337

ssy.png

ss1.png

ss2.png

ss3.png

dlaczegomy(2).png

Serdecznie zachęcamy do wejścia na nasz serwer, ponieważ panuje tu miła atmosfera, administracja również jest miła. Staramy się dodawać coraz więcej nowości jak np. disco zbroje, boyfarmer, zombie bossy które zostały dodane nie dawno i cieszą się popularnością na serwerze. Drop jest dopasowany, taki by nikt nie siedział długo nad zbroją. Mamy własny Item-Shop i w nie dalekiej przyszłości własną strone, która jest już kodowana. Można tam kupić przedmioty na gildie, czy np. zestaw zbroi do pvp. Mamy również konta VIP, które mają własne zestawy, które są opisane w Item-Shopie. Ostatnio dodaliśmy tzw. "VIP-Room" w którym jest enchant, kowadła oraz skrzynki w których są itemy takie jak emeraldy, mikstury na szybkość. Zachęcam do obejrzenia naszego serwera, gdyż staramy się nad nim jak najlepiej. Cały czas, tworzymy nowe serwery byście mogli spędzić u nas czas z kolegami, bądź samemu. Nasz rekord graczy na starcie to 700 osób online! Liczba graczy w godzinach szczytu to około 300

Grafika została stworzona przez Happinessa.

Opublikowano

.. Lobby do dupy. Spawn sv taki se. 3/12

Hmm, zbuduj lepszy + nie porównuj swojego serwera do mojego. Bez sensu taki hejt. :>

Opublikowano

Kolejny niepotrzebny taki server ;_;

Architektura budowli nei zachwyca, proste i plaskie lobby, nie zadowala :/

Kolejny zwykly easyhc bez urozmaicen jak widac po prezentacji.

Raczej nie wejde, radze poprawic prezentacje, w koncu jak macie taki prelom na server za 40 zl i zablysnelisci ile to macie slotow to przydalaby sie powazna ogarnieta prezentacja, a nie same rendery z naglowkami ;-;

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Raczej nie wejde, radze poprawic prezentacje, w koncu jak macie taki prelom na server za 40 zl i zablysnelisci ile to macie slotow to przydalaby sie powazna ogarnieta prezentacja, a nie same rendery z naglowkami ;-;

Serwer dedykowny w ovh po co takie rzeczy pisać? Nie potrzebne...

Wbiłbyś na start dzisiaj o 16:00 i byś mógł napisać a nie po screenach :).

Opublikowano

GG. Serw nie wypalił bo? Nstorm sobie was bot.owali i spami.li nowe ip . Ale serw był fajny 360/700

Już naprawione było 700/800, wkrótce się zajmę z unixejem i pożałuje sobie.  Baphomet się z jego serwerem i jego łączem się zajmie nie bawem ;p.

###############

Serwer wystartował + poprawki = ZAPRASZAM!

Opublikowano

Proponuje Ci namierzyć adres IP z którego był wlam

Potem Dać sprawę policji a ona poda ci dane uslugo.dawcy internetu nr i dane osobowe. Polecam. Policja tez takimi sprawami się zajmuje .

Opublikowano

Proponuje Ci namierzyć adres IP z którego był wlam

Potem Dać sprawę policji a ona poda ci dane uslugo.dawcy internetu nr i dane osobowe. Polecam. Policja tez takimi sprawami się zajmuje .

Ja wiem co mam zrobić, także zadzwonię w poniedziałek do ovh poproszę o dane osób których ddosowali. Od 16:00 do 3:00 ddos ;/ Strona padła ale serwer nie :> !

Wiem że nie na widzisz ich :) To samo tobie zrobili ;p My swoje poprawki zrobilismy(s z kreska nie dziala klawisze..) wystarczy chwilkę pomysleć na spokojnie. Ale to jest polska DDOSy są karalne! :)

Opublikowano

.. Lobby do dupy. Spawn sv taki se. 3/12

Zbuduj lepszy xD

+1

Ja wiem co mam zrobić, także zadzwonię w poniedziałek do ovh poproszę o dane osób których ddosowali. Od 16:00 do 3:00 ddos ;/ Strona padła ale serwer nie :> !

Wiem że nie na widzisz ich :) To samo tobie zrobili ;p My swoje poprawki zrobilismy(s z kreska nie dziala klawisze..) wystarczy chwilkę pomysleć na spokojnie. Ale to jest polska DDOSy są karalne! :)

Jak was nawet nikt nie ddosował? xD

Zwykłe włamanie przez własny bungeecord + boty

Btw. gdyby was ktoś ddosował, to ip byłyby spoofowane i ovh może guzik zrobić. :D

czekamy na ataki, korzystając z waszych luk na serwerze mam spisane IP Songo i TheAdrianPL2 :D

ps. macie boty xD

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Prezentacja zapowiada się ciekawie, na pewno będę na starcie.

Hahahahhaha Adrianek  piszę że będzie na starcie jak on jest na tym serwerze HeadAdminem :D

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

jasmin wiem jak zrobiles :P oni nie wpisali niku admina bungecorda :P THX . i dziekuje za boty na moj serwer. kur.wo ! zglaszam sprawe , to nie jest zart , mialem sprawe juz z 2 osobami z :; odnoscie botowaniem serwerow i mam twoje IP , juz ciebie namierzaja bo IP , potem uslugodawaca internetu i pana mamy. pozdrawiamy.

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Czekam!
Pokaż mi gdzie prawo polskie zabrania wchodzenia na serwery minecraft botami?
jebnij sie w ten pusty ryj 

Serwer bardzo słaby, gra mało graczy i dwa survivale wtf??

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Czekam!

Pokaż mi gdzie prawo polskie zabrania wchodzenia na serwery minecraft botami?
jebnij sie w ten pusty ryj 

Nie rób z siebie pośmiewiska koleżko. Ryj ma świnia. Nie porównuj proszę jego do siebie. ;) Bez urazy, w każdym bądź razie serwer trzyma poziom. Spawn dość ładnie zbudowany nie ma zbędnego chaosu i niepotrzebnych rzeczy, na czacie też widzę, że porządek utrzymany ogólnie jest ok. ;) Jedynie ten kolor zielony na czacie trochę odstrasza.  xD

Opublikowano

Zbuduj lepszy xD

+1

Jak was nawet nikt nie ddosował? xD

Zwykłe włamanie przez własny bungeecord + boty

Btw. gdyby was ktoś ddosował, to ip byłyby spoofowane i ovh może guzik zrobić. :D

czekamy na ataki, korzystając z waszych luk na serwerze mam spisane IP Songo i TheAdrianPL2 :D

ps. macie boty xD

Mamy boty? g** już nam zrobicie. Dostawca internetu zgłosił już do prokuratory ( ataki ddos na mnie ). 

Nie polecam tak jak @2up Po co 2 survivale? Nie macie pomysłu na inne tryby czy jak. Jedyną zaletą serwera jest to że gra dużo typa. serwer 3/10

Widzę że nie masz mózgu ;>,  1 EasyHC  a 2 Survival. NA 2 raz popatrz co piszesz. ;)

Opublikowano

Mamy boty? g** już nam zrobicie. Dostawca internetu zgłosił już do prokuratory ( ataki ddos na mnie ). 

Pozdro xD

Jest niedziela + święta i nikt nie pracuje więc dobre kity wkręcasz a poza tym jebie mnie to bo nie ja cie ddosowałem ;**

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Pozdro xD

Jest niedziela + święta i nikt nie pracuje więc dobre kity wkręcasz a poza tym jebie mnie to bo nie ja cie ddosowałem ;**

Hmm tak tylko że zgłaszałem to wczoraj bo dzisiaj nie mam DDOsa ;x ;>

Bardzo śmieszny jesteś małolacie ;x

------------------------------------

Drop x2 na SURVIVAL!

Prezentacja nie powala, lecz mozliwe, że zagoszcze na serwerze!

Zapraszamy ;3, prezentacja wkrótce będzie lepsza ;s

Opublikowano

Serwer prezentuje się bardzo dobrze, szczególnie wysoki poziom przedstawia lobby. Jest też całkiem sporo graczy. Ogólnie, miło mnie zaskoczyliście.

Spk, staramy się chwilowo poprawiać wszystkie błędy jakie istnieją na silniku a później dodawać autorskie pluginy ( chwilowo też mam skrypty wszystkie autorskie ale będziemy je zamieniać na plugin pewnie każdy wie dlaczego :) ) ,na tą chwile mamy autorskie kilka pluginów a ogólnie disco zbroja  :) + Silnik bungee Edit By APL2 and Songo.

Graczy było o wiele więcej tylko błędy które były i pewnie też dalej są które wykorzystywali konkurencje. Także było pełno Ataków DDOS/wysyłanie packietów i inne ataki. 

Zapraszam :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...